zatial som sa tomu velmi nevenoval, vcera som len zachytil ze ostava den do vydania. teraz stahujem ale nemam este novy stroj na ktory chcem dat nejake distro len zatial neviem ake.
Ale akokolvek, ja som clovek lenivy, linux pouzivam iba na serveri. Vlastne rodicia maju OpenSuSE 10.2, klikaju na vsetko co blika..
Btw, si kamarat s grubom, alebo aj Tebe sa vzdy nejakym sposobom pokazi? Ja mam divne znacenie diskov sda,sdc atd a ked sa snazim prestavit grub, tak mi ani nenabootuje
znacenie diskov typu sda,sdc neni vobec divne pouziva na to pata driver neviem kde ale niekde som cital ze to je/bude novy standart ... myslim ze na archlinux wiki
ja som gentoo a arch ... naco by mi bola fedora? alebo braska si ju hodi na comp cize mozem dat potom vediet
fedora 8 ako jedina bez problemov rozbehla u nas v praci SW raid 1 ... ani debian, ani *ubuntu, ani gentoo ci mindrak (pardon, mandriva) si neporadili... ale tipol by som to skor na divny HW na nasom proxy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Prinasa nieco revolucne nove? Ma nove KDE, Gnome?
» docs.fedoraproject.org/release-notes/f...
Clovek by cakal, ze to bude na serveroch stucky.
Ale akokolvek, ja som clovek lenivy, linux pouzivam iba na serveri. Vlastne rodicia maju OpenSuSE 10.2, klikaju na vsetko co blika..
Btw, si kamarat s grubom, alebo aj Tebe sa vzdy nejakym sposobom pokazi? Ja mam divne znacenie diskov sda,sdc atd a ked sa snazim prestavit grub, tak mi ani nenabootuje
ja som gentoo a arch ... naco by mi bola fedora? alebo braska si ju hodi na comp cize mozem dat potom vediet
ked sa vo vlastnych diskoch nevyznas tak to je uz dost blbe