drahý má vyštudovanú FEIku a fuuu...keď som videla nejaké tie skriptá, bolo mi až zle. Ale tak zas musím povedať, že obe tieto školy sú podľa mňa pre potencionálnych uchádzačov ľahké, pretože ak vieš matiku, fyziku a programovanie, tak tomu proste rozumieš a skúšky porobíš...pozrieť sa do toho určite musíš, ale keď tomu rozumieš, pol prípravy máš za sebou...to nie ako u nás na práve, kde sa učíme 400stranové bychle.
a čo sa týka porovnania FIIT a FEI (na FIIT študuje bývalý spolužiak) a na FEIke študoval priateľ, zdá sa mi, že FEIka je náročnejšia. Ale to by som povedala len z pohľadu nezainteresovaného pozorovateľa.
mňa FEIka odradila a som rád že som tam nakoniec nešiel... videl som čo to robilo prvé ročníky s bratom.. a hlavne čo počúvam od každého celkový prístup tam.. majú ťa niekde hlboko v .... ale kto prežije prvé ročníky klobúk dole može sa radovat V tomto čo sa týka prístupu si zas FITkári tak nestažujú.. Bezpečnosť pri práci sme mali tiež aj na strednej akurát pod názvom Elektrotechnická spôsobilosť.. aspon jeden predmet čo spraví každý
@10@ayreen
jedine, co ta zachranuje, ze si tie skoly nevidla zblizka. Ale povedat, ze FEI je tachsia ako FIIT. Ako sa hovori : Ignorantia non excusat. Takze to prosim na verejnosti ani nehovor. Studujem FIIT, som na izbe s FEI. FEI = flakarina.
A porovnavat to s pravom rozhodne nemozes. Rozhodne zabudni, ze ak tomu rozumies, tak mas polku za sebou. Vy sa viete ucit naspamat dlhe texty, my tomu musime pochopit. Ja bysom pravo nikdy nebol schopny studovat. V druhom semestri sme pravo mali a bolo to pre mna utrpenie. Ale taktiez - bez urazky - si dovolim tvrdit, ze ty by si nepresla ani jednym semestrom u nas, preto ze by si tomu proste nerozumela. Takze tazko porovnavat kto to ma horsie. (ok mozno medina
Pomohli by ste mi?
Som 4.tak a neviem sa rozhodnut, ci ist na FEI alebo na FIIT.
Chcel by som sa venovat hlavne programovaniu v c++ , php, sql a podobne...aa taky detail - som trochu lenivy do ucenia
Diky za nazory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a čo sa týka porovnania FIIT a FEI (na FIIT študuje bývalý spolužiak) a na FEIke študoval priateľ, zdá sa mi, že FEIka je náročnejšia. Ale to by som povedala len z pohľadu nezainteresovaného pozorovateľa.
Z počutia sa mi inak zdá, že FEI je "oldchoolovejšia" a praktickejšia, FIITka modernejšie vyučujúca, skôr teoretická ...
Kamoš má na FEIke ako normálny predmet bezpečnosť pri práci ... hm
jedine, co ta zachranuje, ze si tie skoly nevidla zblizka. Ale povedat, ze FEI je tachsia ako FIIT. Ako sa hovori : Ignorantia non excusat. Takze to prosim na verejnosti ani nehovor. Studujem FIIT, som na izbe s FEI. FEI = flakarina.
A porovnavat to s pravom rozhodne nemozes. Rozhodne zabudni, ze ak tomu rozumies, tak mas polku za sebou. Vy sa viete ucit naspamat dlhe texty, my tomu musime pochopit. Ja bysom pravo nikdy nebol schopny studovat. V druhom semestri sme pravo mali a bolo to pre mna utrpenie. Ale taktiez - bez urazky - si dovolim tvrdit, ze ty by si nepresla ani jednym semestrom u nas, preto ze by si tomu proste nerozumela. Takze tazko porovnavat kto to ma horsie. (ok mozno medina
Veď práve o tom hovorila, že tomu treba rozumieť a kto tomu proste rozumie tak má pokoj a učiť sa príliš nemusí ...
A o FEI som už počul dosť, len nie, že je to flákačka ...
Vlastne, pravdupovediac, čo som počul, tak väčšina ľudí ľutuje to, že si FEIku vybrali
Som 4.tak a neviem sa rozhodnut, ci ist na FEI alebo na FIIT.
Chcel by som sa venovat hlavne programovaniu v c++ , php, sql a podobne...aa taky detail - som trochu lenivy do ucenia
Diky za nazory
No, myslím, že na FIIT by si to mohol mať bližšie k programovaniu a bez ťažkej fyziky a pod. ako na FEI ...
Ale mohol by sa vyjadriť aj niekto, kto o tom vie viac veru