Je tu niekto, kto študuje na na Femke ? Lebo zaujímalo by ma, že ktorý odbor (či manažment podniku alebo ekonomika podniku) je lepší alebo nelíšia sa veľmi od seba tieto dva odbory ?? Ďakujem
nelišia sa vobec, možno dakym jedným predmetom každý semester, inak je to to iste, akurat by som ti odporučala tu ekonomiky a to najma preto, lebo ma akreditáciu aj na inžinierskom, čo manažment nemá zatial, ale nie je problem ist ani z man na ek... takze je to jedno (ja chodim na ekp)
na prijímačky sa robia z 2 predmetov, cudzí jazyk (aj,nj,rj), a buď ekonomika alebo matematika, ja som robila z aj a ekonomiky. Keď chces zvladnuť prijímacky musis si v skolskom obchode s knihami kupiť testy na prijímacky, neviem ako sa to presne vola ale oni tam budu vediet. V každej knihe je 1000 otazok, anglictina je taká ze mas vetu a treba doplniť napr sloveso v spravnom tvare alebo člen a druha časť aj je neznami text do ktoreho mas doplniť spravne vyrazy, cele je to abcd. Ekonomika je tiež abcd ale nie je to čisto ekonomika, sú to aj veci o politike a všeobecnom prehlade.... Vela štastia
musis mat 50 bodov z kazdeho predmetu, a potom sa tvori poradovnik a pripocitavaju sa ti body za maturity vysvedcenia a tak ale na prijimacich testoch sa da najviac bodov nazbierat, takze aj taki ktori nemali bohvieake znamky ale spravia prijimacky velmi dobre mozu byt skor prijati ako ti co sa na to vykaslu a na strednej mali lepšie znamky. A čo viem tak odvolanie nepomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov