Priestorova pyramida ! Ale sama neviem, co tam akoze hlada. A ze preco je iba na tri strany - cim vlastne straca cely pyramidalny vyznam, takze tooo.. asi nepovazujme za pyramidu .
@snehovavlocka No keď ma prenasleduje, čo s ňou mám robiť ? Človek už si ani oči nemôže otvoriť bez jej prítomnosti! Pozrieš na budík a hneď čísla (ach)..
@snehovavlocka To uz som, za svojej polrocnej ery, nestihla - taketo poameričtené tradicie . Inac, co bude s tym stahovanim? Tie laserove mece tusim este ostali v starej klubovni!
@snehovavlocka Psssst.. som proste len zapalena pre vec!
No ale ak raz budes chciet byvat vo vlastnom a dokonca sa Ti podari nasetrit na nejaky tento.. pekny stan, tak Ti kupim tu ovecku, aj laserovy mec Ti darujem. Akoze na znak pokroku. Miesto "blahozelam". Ved to vie kazdy, ale...
@snehovavlocka A prečo klon? Lebo realnu sa mi asi nepodari najst ? No, nieco s tym urcite vyspekulejeM(e) . Skromnemu malo staci - ved aj ja som chcela zmaturovat na jednotky, ale tak co, uspokojim sa aj s tvrdou realitou .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nešáľ ich tu!
čakala som že povieš že aj ja som pre teba femme fatale :´(
nešálim
Myslím, že to každý vie aj bez toho, aby som to tu písala.
A ja už viem, čo mi pripomína tvoj avatar! Robila si to podľa tohoto?
hanbíš sa za mňa :/
Priestorova pyramida ! Ale sama neviem, co tam akoze hlada. A ze preco je iba na tri strany - cim vlastne straca cely pyramidalny vyznam, takze tooo.. asi nepovazujme za pyramidu .
• Jedna predlzena ´nozicka´ na "n" a uz si to beries osobne (ach)...
• Neboj, prichystam sperhaky a ide sa . Ochvilu su v kufriku, hned vedla falosnych navnad na ryby a zatazovych oloviek!
No ja som si myslela, že sťahovanie je osobná vec, neviem, ako inak by som to mala brať...
Dúfam, že máš aj zimné rukavice!
No ale ak raz budes chciet byvat vo vlastnom a dokonca sa Ti podari nasetrit na nejaky tento.. pekny stan, tak Ti kupim tu ovecku, aj laserovy mec Ti darujem. Akoze na znak pokroku. Miesto "blahozelam". Ved to vie kazdy, ale...
Chystame sa na Kilimandzaro?
Nuž, teraz len neviem, akú ovečku myslíš, ale dobre, ďakujem... A čo darujem ja tebe? Okrem ešusu ti nemám čo ponúknuť!
My? Snáď ty, nie?
Ved taku jednu, o akej sme debatovali v nejakom inom odveci fore ! Ked sa aj stanovacka dohadovala. Teda, jej rozsirene suvislosti .
Ešusom sa na uvod rozhodne zavdacis a dalej sa uvidi!
Toto bolo zlee, zleee!
Hej, už viem, ale chcem jej klon! Či to chcem veľa? Tak potom mi stačí hocijaká, ja som skromný človek.
No dobre, len nech ten zoznam nie je pridlhý, nie som Mikuláš.
Ved po Tebe ani nechcem uhlia a cibule ..
To ma mrzí, že ti to nevyšlo... No svet sa hádam nezrúti...
Ešte to tak... to sa nepýta, to sa dostáva aj bez toho.