Ahojte, chcem sa spýtať hlavne tých, čo chodia na Fakultu hosp. informatiky do Bratislavy resp. ich prijali tento rok, z čoho sa učili na prijímačky a tí, ktorí tam chodia, čo by bolo dobre si dopredu pozerať. Mám tým na mysli nejaké doberanie učiva z inf
na prijimačkach nie je nič z informatiky..sú tri časti-matika, ekonómia, angličtina..na všetkych fakultách tuším tak, resp. svojho času som robila na troch a všade to isté..z ekonomie keď chceš môžem poslať z čoho som sa učila ja... z angliny netreba moc asi tak ako na maturitu+aspoň základné ekonomické pojmy a matika asi všetko co sa bralo na strednej(tá robí najväčší problém asi no)
hm a s tym doberaním učiva tak ja som teraz skončila hospodársku informatiku a účto a šlo sa od základov..dokonca som mala pocit na informatike, že si tá profka myslí, že sme nikdy nevideli ani komp takže toho by som sa nejak nebála
dikes lara, ja chodím na EUBU, tak trochu viem ako to chodí ale chcela by som okrem môjho oboru ísť ešte na FHI. A keďže rok mám pred sebou, tak sa aspoň trochu pripravím
@dalilag stačí sa učiť len z kníh, ktoré vydáva EUBA Ale kedze tam chodis, s prijimackami by si nemala mat problem A neviem, ale mne sa zda, ze na zapise nam hovorili, ze informatika sa pojde od zaciatku... alebo sa mi to len zda?
Matika bola na prijímačkách najľahšia najväčšiu pozornosť by som na tvojom mieste venovala ekonomike poprípade jazykom, ak z nich nie si nejaký expert, tie boli tiež dosť náročné, hlavne na FMV ale tam nejdeš, tak asi nič...ale odporúčam si kúpiť tie prípravy na prijímačky, čo vydáva EUBA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov