Potreboval by som poradiť akú fakultu si vybrať vzhľadom nato že by som chcel ísť na katedru aplikovanej informatiky v obidvoch prípadoch, chcel by som vedieť ktorá je lepšia a prečo, jednu prihlášku si už dávam na FEM-ku, ďakujem.
Áno, potrebujem(e), kedže nemám známeho čo tam chodí/chodil. Chcem si byť istý že idem na dobrú školu a že neodíjdem ešte pred prvým semestrom. Zaujíma ma prístup učiteľov, učivo, v čom vyniká daná katedra pred druhou, a proste všetko čo sa toho týka. Áno, to už viem, prešiel som si ARRA tabuľky.
ty si nevyberas katedru, ty si vyberas fakultu.. a pod nie spadaju jednotlive katedry a pod tie potom jednotlive predmety..a katedra ap. inf. patri pod FHI..
jj pravda, KAI spada pod FHI, a ked chces informatiku tak mas na vyber hospodarska inf (tam chodim ja) alebo manazerske rozhodovanie a inf (prakticky je to to iste...)
@aneta271 pozerám si tu vyše príspevkov a vidím,že ty si tu nacapená v každej diskusii ohľadne EUBY... to že tam chodí tvoja vypatlaná kamoška, čo má všetko salám-párky, neznamená, že to tak majú všetci a dá sa to zvládnuť s prstom v nose... podľa mňa si zakomplexovaná chuderka, čo maká v tescu za pokladňou alebo chodí na nejakú úžasnú univerzitu s odborom sociálna práca!!!! už sa prosím ťa uvedom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Keď chceš vedieť ktorá má väčšie percento zamestnaných absolventov alebo podobne, tak na to sú tabuľky, ktoré ti ujo google nájde za štvrť sekundy.
Jebte už na to, však snáď nejste nesvojprávni a viete na ktorú školu chcete ísť. Alebo potrebujete všetci poradiť od neznámych detí?