FiF UK- Je šanca,že sa ešte ozvú po septembrovom zápise?
Zdravím,rada by som vedela,čo je pravdy na šumoch,že z UK sa neprijatým zvyknú ozývať ešte po zápise,teda v prvej polovici septembra.Odvolanie mi bolo zamietnuté,hoci som skončila prvä pod čiarou...Poprosím o reakcie k veci
omg politológia ? a vieš vôbec vymenovať 50 politikov v našom parlamente ? alebo kto je v akej strane, aké sú v tých stranách rozbroje, kto aké návrhy reforiem presadzuje ??? ----> POVEDAL BY SOM ZE NEVIES len chceš mať diplom a neučiť sa pri tom matiku, fyziku, chémiu a iné predmety. Ale veď čo určite sa s politológiou zamestnáš na úrade práce
Ja by som povedala,že máš problémy s čítaním-zaujímajú ma výlučne reakcie k veci,ak máš záujem prezentovať svoje názory,týkajúce sa absolventov politológie,skús to na inom fóre Btw,matika a chémia patrili na gymnáziu k mojím obľúbeným predmetom a horšiu známku ako 1 som z nich nikdy nemala have a nice day.
Podľa mňa to je vysoko pravdepodobné, že sa budú ozývať po zápise, keď tam takí, čo poslali aj návratku, nakoniec neprídu (ako ja napr (ale nie som politológia)
ak si bola prvá pod čiarou, tak podľa mňa sa ti ešte ozvú. Kedže ľudia, ktorí si dávali prihlášky na politológiu, si podľa mňa dávali prihlášku aj na právo a ak ich vzali tam, tak uprednostnia právo a na politológiu sa uvoľnia nejaké miesta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Zareaguj!somarinka slovensky jazyk a literatura
ak si bola prvá pod čiarou, tak podľa mňa sa ti ešte ozvú. Kedže ľudia, ktorí si dávali prihlášky na politológiu, si podľa mňa dávali prihlášku aj na právo a ak ich vzali tam, tak uprednostnia právo a na politológiu sa uvoľnia nejaké miesta.