Je nejaká šanca aby som ako prvák zohnal jednolôžkovú izbu na ŠU Mladosť? Neviem totiž o nikom kto tam ide a dostať nejakých idiotov na izbu (hlučné hovadá, čo idú na školu len aby si predĺžili obdobie každodenného chlastania), radšej by som umrel... aleb
Na zvuky kašlem, tie si odfiltrujem niečím do uší ale až by mi niekto chcel ukázať to, čo cez deň zjedol a hodil by to na postel, aby by som ho zabil .
Pokiaľ viem, tak ako prvák v oficiálnom systéme STU jednotku na Mladosti v živote nedostaneš. Len vo vyšších ročníkoch môžeš skúšať, no aj vtedy väčšinou na aspoň trochu dobrú potrebuješ, aby ti ju niekto končiaci prenechal, lebo každý má najprv možnosť rezervovať si prednostne vlastnú izbu. A prenechávanie kvalitnejších jednotiek (rekonštruované, vymaľované, nový nábytok - nie ten pôvodný z 1981) teda zadarmo nečakaj.
Mimochodom, bunky sú 3+1 (spoločná chodba, kúpeľňa a wc), takže aj keď by si bol na jednotke, úplne ti to nepomôže, ak dostaneš troch debilov vedľa a ožratí sa ti budú o polnoci dobýjať do izby alebo ukážu svoju dennú stravu umývadlu/sprche/chodbovej podlahe.
A aké sú cca. ceny za privát? Na školu síce našetrené mám, hádam aj do konca druhého ročníka by som prežil bez práce, lenže to som rátal s cenou intráku, nie privátu .
myslim ze k samostatnej izbe sa bez znamosti prakticky nedostanes. moj najlepsi kamarat takisto krvopotne zhanal niekoho, kto by mu ju prenechal. nastastie sa mu to podarilo.
Vidím že sa vykašlem na tú izbu a radšej budem dúfať, že spolužiaka tiež vezmú + už sa niekto nájde.
Mimochodom, teraz offtopic, len ma to napadlo: Chcem ísť na PKSS, vlastne nie že chcem, ale mám tam prihlášku. Aká je šanca, že sa mi podarí spraviť CCNP do konca štúdia prvého stupňa, ak na začiatku štúdia už budem mať 4 semestre CCNA za sebou (robím tretí)?
Samozrejme za predpokladu, že prežijem prvý rok ....
@bludiacisvetom Ak by som sa chcel na VŠ zabávať, idem na niečo jednoduchšie .... napríklad na humanitné vedy a skončím nepoviem kde, aby som niekoho neurazil .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mimochodom, bunky sú 3+1 (spoločná chodba, kúpeľňa a wc), takže aj keď by si bol na jednotke, úplne ti to nepomôže, ak dostaneš troch debilov vedľa a ožratí sa ti budú o polnoci dobýjať do izby alebo ukážu svoju dennú stravu umývadlu/sprche/chodbovej podlahe.
Mimochodom, teraz offtopic, len ma to napadlo: Chcem ísť na PKSS, vlastne nie že chcem, ale mám tam prihlášku. Aká je šanca, že sa mi podarí spraviť CCNP do konca štúdia prvého stupňa, ak na začiatku štúdia už budem mať 4 semestre CCNA za sebou (robím tretí)?
Samozrejme za predpokladu, že prežijem prvý rok ....
Ale skúsim znova....
Môžem si hneď na prvom stupni začať robiť CCNP?