Ahojte, hľadám jeden film, ktorý som videla už hodne dávno, ale si nepamätám jeho názov, nepozná niekto z vás film (tuším boli tri samostatné) o psovi, tulákovi, ktorý vie hovoriť a vždy nejakej rodine pomôže a potom ide ďalej? Tuším Willie/Willy sa volal
v tých Vianociach s ním si už nepamätám presne čo bolo, ale tuším tam bola nejaká mamička, ktorá hrala na husle
pes bol orech, svetlý, chlapatý, malý
v druhom filme o ňom (teraz dúfam že nepletiem niečo iné) prišiel do nejakého mesta a býval u ľudí v takom záhradnom domčeku a žil tam pes chrt tuším afgánsky a ho pri prechádzke chytili a vzali do útulku
ja za chvíľu začnem biť do klávesnice a potom čo mi príde pod ruku, nikde na internete som to nenašla, nikde! akoby sa mi to iba snívalo, ale nesnívalo! aj moji rodičia ho videli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
v tých Vianociach s ním si už nepamätám presne čo bolo, ale tuším tam bola nejaká mamička, ktorá hrala na husle
pes bol orech, svetlý, chlapatý, malý
v druhom filme o ňom (teraz dúfam že nepletiem niečo iné) prišiel do nejakého mesta a býval u ľudí v takom záhradnom domčeku a žil tam pes chrt tuším afgánsky a ho pri prechádzke chytili a vzali do útulku
ja za chvíľu začnem biť do klávesnice a potom čo mi príde pod ruku, nikde na internete som to nenašla, nikde! akoby sa mi to iba snívalo, ale nesnívalo! aj moji rodičia ho videli