@antifunebracka potter samozrejme, keďže som totálny potterhead a proste som s ním pekne vyrástla, čo sa čudovať keď moj ročník proste vyrastal s potterom a vyčkával na každý film a knihu
bedári sú najčerstvejšie, tá hudba to ovplyvnila- a ako vidím na bedárov sú vyhranené názory, niekomu to padne niekomu nie
proste ako si povedal, môj názor a tak isto tvoj
a btw týmto tvojím "zárodkom pocitu" to proste nechceš vyjadrovať svoje pocity alebo si naozaj až tak moc chladný?
pri Requieme som neplakala vobec, mozno som vtedy, ked som ho videla, nebola este dostatocne "dozreta", ale jednoducho podla mna si za to mohli sami a nebudem s nimi sympatizovat.
@antifunebracka má to taky zmysel, že niektoré filmy zdieľajú rovnaký názov a preto pre istotu som tam skopiroval link na csfd...
ked je niekto lenivy kliknut na link, tak to aj tak vidi v linku, ked sa slečna pyta, tak by nemusela byt taka lemra a mohla by to rozkliknut, čo jej bude trvať asi tak 2 sekundy, nie ako video na yt, čo by jej trvalo podstatne dlhšie, teda tvoje prirovnanie je dosť chabé...
kks ten dear john, no ako ja som precitlivene ziena, ale to bol podla mojho názoru dost zly film.
a tych filmov, pri kt. som plakala tak tých bolo ...napr. 7 Pounds, chalpec v pruhovanom pyzame, Walk to remember, Fireproof, love and other drugs, one day, dokonca aj pirati z karibiku 3, HP 7, a posledne čo ma dorazilo bolo, ked som mala precitlivene obdobie tak mi vyhrkla slza aj pri animáku Monsters s.r.o eh...
Je ich viac Tak napríklad Pearl Harbor , Zelená míľa , Nezabudni na mňa, Dlouhá cesta ... pamätám si napríklad prvý film ktorý ma rozplakal : Dobrodružstvá žltého psa mala som asi 8 rokov
Viacero HP dielov (keď umrie Cedric - nie kvôli nemu, ale to, ako tam za ním plače ten jeho tatko , keď umrie Sirius, Dumbledore...a sedmička, časť 2. Tam ich umrelo viac) , ale hlavne zelená míľa a pošli to ďalej, tam som na konci revala jak malá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
» www.csfd.cz/film/220919-tra...
» www.csfd.cz/film/116457-hle...
» www.csfd.cz/film/38054-muj-...
Nonstop (takmer).
A to som predtým čítala knihu a bola pripravená na všetko
bedari? ô______ô
no ale dobre, tvoj nazor.
pre mna babie leto.
ne ze by som plakal, na to som moc emocne chladny, ale citil som... zarodky pocitu
podla mna taky isty ako davat do fora o pesnickach linky z YT
bedári sú najčerstvejšie, tá hudba to ovplyvnila- a ako vidím na bedárov sú vyhranené názory, niekomu to padne niekomu nie
proste ako si povedal, môj názor a tak isto tvoj
a btw týmto tvojím "zárodkom pocitu" to proste nechceš vyjadrovať svoje pocity alebo si naozaj až tak moc chladný?
asi Australia, pri nej to bolo niekolkonasobne
pri Requieme som neplakala vobec, mozno som vtedy, ked som ho videla, nebola este dostatocne "dozreta", ale jednoducho podla mna si za to mohli sami a nebudem s nimi sympatizovat.
ked je niekto lenivy kliknut na link, tak to aj tak vidi v linku, ked sa slečna pyta, tak by nemusela byt taka lemra a mohla by to rozkliknut, čo jej bude trvať asi tak 2 sekundy, nie ako video na yt, čo by jej trvalo podstatne dlhšie, teda tvoje prirovnanie je dosť chabé...
A inak vzdy revem pri requiem, the greatest a pianistovi
a tych filmov, pri kt. som plakala tak tých bolo ...napr. 7 Pounds, chalpec v pruhovanom pyzame, Walk to remember, Fireproof, love and other drugs, one day, dokonca aj pirati z karibiku 3, HP 7, a posledne čo ma dorazilo bolo, ked som mala precitlivene obdobie tak mi vyhrkla slza aj pri animáku Monsters s.r.o eh...
» www.csfd.cz/film/222335-mos...
To som celú druhú polovicu filmu vkuse revala, čo je u mňa asi rekord.
... a mnoho ďaľších
Neviem, mňa takéto veci nerozplačú...
A akurát pozerám Potter 7 part 1 a už som aj teraz revala :/ celé zle.
Keď plačem proste plačem, ale pri filmoch moc nie.
A od vtedy, čo jeden nemenovaný povedal, že vždy je tam režisér a sleduje nahrávanie mi je skôr smiešne
ale keď už, tak pri Prayers for Bobby. tak raz za pol roka si to pozriem, dva dni revem a potom mi je dlho dobre
a trochu aj pri truman show a man on he moon
Síce pri tom revem furt.
Zachráňte vojaka Ryana
Zelená míľa
Nezabudnuteľná cesta