nj a avatara kamarat ma za to ide upalit lebo on je z neho nadseny si predstavte 19 rocneho chlapca kt. je roziareny jak v tych anime rozpravkach a skace po autobuse
HP na to určite nemá a District ma nejak neoslnil To neustále hýbanie z kamerou akoby to z parkinsonom natáčal... Nevadilo mi to iba pri akčných scénach ale tam ma išlo potom skarať z tých veľmi častých prestrihov Príbeh síce veľmi zaujímavý a originálny ale rozhodne to malo väčší potenciál... Aj keď to je asi čisto vec vkusu
@Freedomko budto si vymlety, alebo si videl ineho ako ja ale mozno som sa len unahlil, preto sa najprv `necham pocut`, preco ide niekto hadzat do jedneho vreca filmy, ktorych je percentualne vyjadrenie hodnotenia v medzinarodnych filmovych databazach rozdielne az o priepastnych 41%... Ale co tam po percentach! Ide predsa o tvoj nazor, takze musi byt aj opodstnatneny.
Nie zeby som bol taky zastanca filmu Avatar (ale ano naozaj sa mi pacil), beriem ked sa niekomu nepaci, ale porovnavat to s filmom ako je Twilight je na mna uz troska moc
a keby ma kamarát neprehovoril, že Gamer je lepší ako District 9 (obe dávali v kine naraz), tak pravdepodobne hlasujem za District, pretože na to som úplne mega chcela ísť. (skladali sme sa na lístok a zavelilo sa, že Gamer, tak Gamer)
jou jou avatara som zabudol zaradit (coz je dost na hlavu kedze vysiel len nedavno), ale povedzme si uprimne avatar bol obrazovo skvely ale iba recykloval to čo tu už mnohokrat bolo (ja osobne ho tiež mam rad, doslova veľmi.)
zeby niektory z nich bol uplne mega sa povedat neda. a ani keby tam bol avatar tak to nic na veci nemeni. zdrzujem sa hlasovaie pretoze niektore filmy som ani nevidela a z tych co som videla najlepsie sa tazko da oznacit
ani jeden z tych filmov sa mi moc nepacil, ale najviac Watchman... a nerozumiem preco vedie Anjeli a demoni, vsak to bolo aj podla csfd nebolo nic moc, 67%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
HP na to určite nemá a District ma nejak neoslnil To neustále hýbanie z kamerou akoby to z parkinsonom natáčal... Nevadilo mi to iba pri akčných scénach ale tam ma išlo potom skarať z tých veľmi častých prestrihov Príbeh síce veľmi zaujímavý a originálny ale rozhodne to malo väčší potenciál... Aj keď to je asi čisto vec vkusu
Nie zeby som bol taky zastanca filmu Avatar (ale ano naozaj sa mi pacil), beriem ked sa niekomu nepaci, ale porovnavat to s filmom ako je Twilight je na mna uz troska moc
Pre mňa je jednotka jednoznačne Avatar, ktorý sa ale v tvojom zozname ( pre mňa dosť nepochopiteľne ) nenachádza.
a keby ma kamarát neprehovoril, že Gamer je lepší ako District 9 (obe dávali v kine naraz), tak pravdepodobne hlasujem za District, pretože na to som úplne mega chcela ísť. (skladali sme sa na lístok a zavelilo sa, že Gamer, tak Gamer)
A ludia nehenvajte sa, twilight moze byt akakolvek namotavka, ale filmovo je to podpriemer..
Wrestler je 2008
@adka279 Anjeli a demoni vraj niesu moc dobri » www.csfd.cz/film/226776-ang...
ale HP6 bol pre mna z tohto vyberu najvacsi zazitok v kine krasne spomienky
Shrink
the soloist
the boat that rocked
9
Notorious
I love you, man
mozte si to poradie prehadzovat ako chcete, toto je moj vyber top filmov ´09 co mam v pocitaci