Ehm, chcel by som si pozriet film s tou priserou co jej z huby vychadza este daco dalsie ale neviem ci je to Votrelec alebo Votrelec a predátor alebo co nejako sa v tom nevyznam a na googli v obrazkoch je to podobne no taaak poradte
votrelec vs predator je uz samostatne. to nema s originalnym votrelcom skoro nic akurat prevzatie nametu a kvazi "pokracovanie" ale oficialne existuju len samostatne filmy votrelec, votrelci, votrelec3 a votrelec vzkriesenie
ani nie. podla mna bol alien taky poslabsi. aliens bola pecka. alien 3 bol dost psycho skor podobny jednotne az stvorka vzkriesenie bola taka co ja viem...naklonovana ripleyova aby z nej mohli vytiahnut zarodok votrelca...tu uz vyzerali dost zvlastne...
a avp samo o sebe...jednicka bola celkom fajn ale dvojka bol podla mna mega pruser
no a akoze to "pokracovanie" v podobe promethea co ja viem. uvidime co da dvojka ale podla mna aj to bude nic moc
@lyterka na to si kde dosla? viem akurat ze ma byt prometheus 2 coz akesi "pokracovanie" alebo ako by som to nazval
votrelci lezu z brucha ne ? a votrelec vs predator je taky nejaky kkt co vyleze z brucha a taky pockat jak sa to volaaaa hmmmmm no nevim teraz jjak sa to vola take nieco jak transformers sa to skladalo v takych tubach to bolo take hracky a aj nejaka rozpravka bola no nevim teraz fakt
@kosmiklove V ničom,ale každý,kto niekedy staval Lego vie,že je to kratívna stavebnica.Zober si,že si z nejakych častí Bionicla postavíš aliena alebo trebajs Kyklopa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a nvm, ale tuším sa chystá aj 5.diel (al. aspon určite uvažujú o dalšom filme
ani nie. podla mna bol alien taky poslabsi. aliens bola pecka. alien 3 bol dost psycho skor podobny jednotne az stvorka vzkriesenie bola taka co ja viem...naklonovana ripleyova aby z nej mohli vytiahnut zarodok votrelca...tu uz vyzerali dost zvlastne...
a avp samo o sebe...jednicka bola celkom fajn ale dvojka bol podla mna mega pruser
no a akoze to "pokracovanie" v podobe promethea co ja viem. uvidime co da dvojka ale podla mna aj to bude nic moc
@lyterka na to si kde dosla? viem akurat ze ma byt prometheus 2 coz akesi "pokracovanie" alebo ako by som to nazval
a nelezu z brucha