Film z hudobneho prostredia - pomozte prosim urcit nazov :)
neviete mi pomoct? videl som kedysi davno film, moc z neho neviem uz...
bolo to o chalanovi mladom, ktory mal rad rock a nejak sa (zda sa mi) pokusal pisat recenzie dake a tak proste...a naskytla sa mu moznost ist na turne s nejakou kapelou alebo le
diky moc, som stastny, ze som ta zavinacol, ktovie, ci by si inak nasla toto forum
a neviem, davno som to videl, tak neviem, ci sa mi to bude pacit teraz na stare kolena, ale dufam, ze hej! diky este raz a linknem nabuduce, ak budem potrebovat daco ja som to nahodne v TV videl kedysi a sa mi to lubilo fest vtedy .)
fiha ale kukam @transplantovana ze aj na imdb to ma 8/10 tak by to mohlo byt celkom seriozne aj teraz, snad ten dobry pocit, co prechovavam v sebe z posledneho davneho zhliadnutia, nie je moc klamlivy teda
@pubert to je velice zaujímavý film- je v ňom asi 150 smutných príbehov, ale nakoniec máš z neho aj tak dobrý pocit. že o tom celý ten šialený koncertový život je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ALMOST FAMOUS!
diky moc, som stastny, ze som ta zavinacol, ktovie, ci by si inak nasla toto forum
a neviem, davno som to videl, tak neviem, ci sa mi to bude pacit teraz na stare kolena, ale dufam, ze hej! diky este raz a linknem nabuduce, ak budem potrebovat daco ja som to nahodne v TV videl kedysi a sa mi to lubilo fest vtedy .)