@marcello111 tam išlo o smrť a zrodenie nového boha a zobrazenie kolobehu, neviem čo tu drístaš odveci, keď ani nevieš, o čom to je...a umenie je subjektívne...človek čo má depresie asi nebude točiť kvetinky na lúke ako ich zbiera vysmiata slečna
@deadlyliving
človek, ktorý ma depresie nech sa lieči, aby bol normálny a nie točil filmy, ktoré deprimuju aj iných a to ešte pod zámienkou, že je to umenie...
mne je to úplne leider jedno, pre mňa za mňa si to púšťaj dokola aj rok a ži si v tom hnoji, keď ti vonia....
@marcello111 čo do p....vieš, že na liečenie depresie sa používa aj terapia umením? či už kreslenie, hudba alebo video...a to čo dáva von zo seba, mu pomáha prekonať úzkosti....je to forma liečenia...na to, že tu dávaš samé citáty zo sv. písma si dosť pokrytec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.csfd.cz/film/71044-jedn... tu čítaj
zabíjanie je umenie, hej...
potom choď a vyzabíjaj celú rodinu ty umelec zvráteny
človek, ktorý ma depresie nech sa lieči, aby bol normálny a nie točil filmy, ktoré deprimuju aj iných a to ešte pod zámienkou, že je to umenie...
mne je to úplne leider jedno, pre mňa za mňa si to púšťaj dokola aj rok a ži si v tom hnoji, keď ti vonia....
áno máš naprostú pravdu p. MDr., depresie sa liečia depresívnymi filmami...