How High, Fidel, Trainspotting, Kult hakoveho kriza, Hriesny tanec, Funes-ovky, Trilogia Slunce, seno..., Pelišky...a dalej si uz nespominam este by sa daco naslo
@superboy12 to je nic ja som to videl minimalne 20 krat je velmi vela filmov co som videl viac krat napr.platoon,stalingrad,gladiator a vela dalsich vojnovych a historickych filmov z komedii mam najradsej office space
ak som sweeneyho todda nevidela najmenej stokrat tak ani raz a uplne vazne to som mala obdobie ze som to pozerala kazdy den aspon dvakrat dvakrat som na tom bola v kine... proste..
myslim ze ma to iste caka s alicou
a potom harryho pottera 1,2,3 a Levieho Krala, Pocahontas a tak.. a Dracie srdce!
Pelíšky asi úplne najviac, Samotárov, Dědictví, Ro(c)k Podvraťákú, Zahulíme uvidíme, Edward Scissorhands, Nekonečný príbeh, Forrest Gump, Príbeh o rytierovi, Dobu ľadovú (aj po srbsky), Madagascar, 10 things I hate about you, Texaský masaker motorovou pílou (je vtipný), Pár pařmenú a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
do špeciálnej kategórie radím lets go to the prison, fuckin" amal a Ondskan, z ktorých pozerám len isté pasáže..
a potom rozprávky také tie, ktoré v telke omieľajú dookola ešte veľa veľa.
a už sa mi nechce myslieť
Kráľ Artuš - 25 krát
je ich dosť, čo som videla viackrát, ale tie dva asi najviac
Doba ladova 1
asi Sam Doma 1,2
Niekto to rad blond
a mozno aj ine, len teraz si nespominam
Banlieue 13
oba viac krat ako 15
myslim ze ma to iste caka s alicou
a potom harryho pottera 1,2,3 a Levieho Krala, Pocahontas a tak.. a Dracie srdce!