ale vyplakať od smiechu alebo akože "je mi smutno" slzy? Ak tie prvé, tak to praktizujem ja, tie druhé slzy prelieva moja spolubývajúca dooosť často pri filmoch
hej ludia viete niekto jak sa vola taky film, kde take dve baby idu do nejakej krajiny asi Cina alebo nieco take, a jeden im podstrci do tasky drogy.. a oni idu do basy..??
dnes som našla na internete zmienku o filme "Yesterday´s chlidren" alebo Včerajšie deti, týka sa to reinkarnácie, síce som to nevidela, lebo žiadne prehrávače teraz na internete nechcú ísť, ale je to vraj veľmi dojemné. prečítaj si recenziu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Moja prvá láska
alebo Srdce je zradná kurva
Million Dollar Baby
The notebook
Remember me
? možno
ale kedysi som revávala jak sprostá pri Gorilách v hmle a pri Cruel intentions a pri Mojej prvej láske a tak
Remember me..
Walk to remember..
My sister's keeper..
August Rush..
Last song, ak ti nevadí, že tam hrá Miley..
@bludiacisvetom
nenapadol mi názov, tak som googlil - volá sa Takmer bez šance (Brokedown Palace)
stačilo dať do googlu správne kľúčové slová: Thailand, heroin, girls, film - a medzi kopou iných čo našiel bolo aj toto