Venuje sa niekto z vas vo volnom case tvorbe amaterskych filmov, reklam, spotov, animovanej tvorbe alebo niecim inym co s filmom suvisi? ak ano, je nejaka moznost pozret si niekde vasu tvorbu?
@majqqqo aha after effetc no, o tom som pocul, fajn dobre vediet ze ta to bavi ak budem daco potrebovat obratim sa na teba, popripade ak vies o nejakych tutorialoch tak kludne TSka
@majusssska to jak bezali po tej budove *rofl* aj ten bol podareny celkem s tou kiwi ale, ten zombie je prepadak, mohli by este popracovat na stihu trosku
mala byť aj časť 3, ale tú nám youtube akosi skalopevne odmietal A psychicky sa priprav, je to úplne katastrofálne, trápne, úbohé, trafené, doorané Natáčali sme to jedno doobedie, nemali sme žiaden scenár, skrátka čistá improvizácia a chuť natočiť nejakú kravinu
@psycholilithka no tak ano, scenar by sa vam asi zisiel potom to vyzeralo neohrabane, tiez popracovat na kamere a hereckych vykonoch , strih sa mi pacil aj ked tie prechody medzi titulkami (ako obratenie strany) by som ja osobne nedaval, hudba k filmu vybrana genialne avsak ak mam pravdu povedat zasmial som sa pri tomto asi dva krat co je na parodiu dost malo to jak samara ukazala fakaca tam v jeden scene rofl
@motorbreath - veď áno, úplne súhlasím, máš pravdu my sme si toho všetci plne vedomí nešli sme do toho s tým, že natočíme niečo kvalitné, šlo čisto len o našu zábavu, vyplnenie dopoludnia a o nejaký druh recesie nemôžeš čakať, že sa na to bude dať pozerať, veď to ani nebolo natáčané kamerou, ale foťákom A dík, hudbu som vyberala ja
@majusssska - môžem sa spýtať, kam chodíš do školy? respektíve, kam si chodila? lebo ten chalan v okuliaroch na prvom videu, ktoré si sem zavesila (ten o Zombie) mi je neuveriteľne povedomý
Na » serial-live.com/... je jeden amatérsky internetový seriál, stále sa zlepšuje a je na dobrej úrovni. Určite na najvyššej z tu daných príspevkov... ale oceňujem každú snahu o tvorbu...
toto je seriál, pri ktorom sme sa učili používať kameru, nejaké herecké výkony a momentálne začíname s natáčaním filmu. Ak sa tomu furt venuješ, ozvi sa.
@Majusssska nejako sa to tu ozivilo tak ti musim povedat, ze ze supy na supu zmenilo moj zivot som ti uplne vdacny za minuty smiechu ktore som pri sledovani prezil a za priliv endorfinov kedy som plakal az od smiechu! tri krat hura pre teba! HURA HURA HURA!!!
@oskar10001 hej hej studujem to, kukam ze sa ucite no... ale ak vas to bavi a naplna tak to robte dalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
^^ take na rychlo spravene, milujem AAE a 3DS max..^^
film:
serialy:
» www.elel.sk/secretstudio/...
@psycholilithka sem s nou nieco podobne chcem robit aj ja
@majusssska to jak bezali po tej budove *rofl* aj ten bol podareny celkem s tou kiwi ale, ten zombie je prepadak, mohli by este popracovat na stihu trosku
časť 1
časť 2
mala byť aj časť 3, ale tú nám youtube akosi skalopevne odmietal A psychicky sa priprav, je to úplne katastrofálne, trápne, úbohé, trafené, doorané Natáčali sme to jedno doobedie, nemali sme žiaden scenár, skrátka čistá improvizácia a chuť natočiť nejakú kravinu
Ak mas zaujem.. na svojom kanáli mam viac videí, ale malo ktoré sa dajú nazvat filmom
toto je seriál, pri ktorom sme sa učili používať kameru, nejaké herecké výkony a momentálne začíname s natáčaním filmu. Ak sa tomu furt venuješ, ozvi sa.
@oskar10001 hej hej studujem to, kukam ze sa ucite no... ale ak vas to bavi a naplna tak to robte dalej...
toto je niečo z nového súdka