Zravím,
Chcem sa začať učit angličtinu aj z filmov a seriálov ale ešte potrebujem vždy ENG titulky nepoznáte stránku s anglickými filmi,serálmi aj s anglickými titulkami?
@lansue upirske na tie sa chystam uz asi rok snad v lete sa k tomu dokopem .... a aj tak väčšinou sťahujem ale skúšala som či náhoou ale môžeš mi dať nejaké stránky v iných jazykoch s titulami ak mas
Ak chces pozerat filmy a nechces ich stahovat (alebo ich len nechces hladat), existuje program, co sa vola Popcorn Time. Treba trochu googlit, popr. sa mi ozvi, nechcem to sem davat verejne, kedze si nie som uplne isty, ci je to uplne v sulade s nejakymi pravidlami/zakonom . Bacha, je jedna verzia toho softu, ktora moze byt nebezpecna, kedze k nej nemame zdrojove kody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Online neviem či je aj s titulkami, maximálne si to stiahneš.
Online stránku viem len na seriály/filmy v iných jazykoch s anglickými titulkami. Ale to asi nechceš
tak napríklad :
www.dramaload.com , www.drama.net,
no je tých stránok dosť