@2 to je asi jediné, čo som s nim videla a jediná tínedžerská komédia, kt. sa mi páčila. Ale to všetko asi len preťo, že ma tam fascinovali tie vlasy (A)
Candy...film o láske medzi dvomi mladými ľuďmi Danom a Candy a ich spoločnej láske k drogám...Heat sa vedel vžiť perfektne do role feťáka, bolo to zaujímavé pozerať po jeho smrti...
Jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec...
Nikdy nezabudnem, ako Candy pomaľovala všetky steny v byte lakom na nechty, alebo ako Dan pozeral televízor s dekou na hlave a jeho tvár bola len pár centimetrov od obrazovky...aby nerušil spiacu Candy...tá mu raz v zápale hnevu rozbila hlavu, ale on jej dokázal všetko odpustiť...ich láska bola možno až príliš veľká, na to, že tam boli aj drogy...ale všetko spolu prekonávali...
...filmov o drogách je veľa, spomeniem si ešte na Trainspotting, ktorý mnohí považujú za lepší, ale pre mňa je najlepší tento...Candy.
Čo Candy vtedy napísala na stenu:
Dávno, dávno tomu co byli Candy a Dan.
Léto bylo horoucí.
Pryskyřice se tavila na dřevě.
On vystoupil na vysoký balkón.
Pro ní by udělal všechno.
Udatný Danny.
Tisíce ptáků, celé nebe se v ní odráželo.
Všechno bylo zlaté.
Každou nocí pod námi lůžko zahořelo.
On byl hezký a velmi dobrý zločinec.
Živili jsme se sluncem a čokoládou.
To bylo odpoledne naplněné rozkoší.
Danny temný ďábel.
Candy pochybila.
Stejně jako paprsek slunce, tak i ostatní změny udály se naráz.
"Chci to vyzkoušet jako ty!"
Celý můj život se zrychlil.
Celou mě to pohltilo.
Těšili jsme se v náručí naší radosti.
Tělo se vzdalo, potom přišel zlom, celá země se otřásla.
@3 no presne!!! bol tam uplne uzasny.. to bol myslim aj prvy film co som s nim videla.. a jak som sa ohanala ze to bude blbost a nemoze byt taky pekny.. a zrazu som uplne dojato sledovala nalepena na telke ako jej spieval vtedy cant take my eyes of you..
myslim ze je to herec, ktoreho objavili neskoro a dovtedy ho poznalo len par ludi. Kedze dokazal zaujat v kazdej roli niecim a dokazal ich zahrat perfektne..
Svojim sposobom mi v niecom pripomina Pitta. Na rozdiel od neho, vsak kym Pitt je vsade rovnaky ale kamufluje to s lahkostou jemu vlastnou, Ledger hral vsetko dokladne a vzival sa do postav.
On bol neskutočne talentovaný... či to bola malá úloha alebo mega charakter ako Joker... bol skvelý. Veliká preveliká škoda ho. On bol proste naozaj skvelý herec. A mal nádherný úsmev
Mne sa páči film desať dôvodov prečo ťa nenávidím. Ten film som videla asi sto krát a vždy keď mám čas tak si ho rada pozriem. Veľká škoda že spáchal samovraždu mohol získať viac viac Oskarov ako iba jedného a to až po smrti.
Uf, ktoré som videla? 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím, na tom sa viem zasmiať stále a je tam veľmi zlatý v tom filme Potom Patriota, s Melom Gibsonom, kvôli tej roli sa stal prakticky slávnym... Príbeh rytiera, to mám aj nahraté, tiež milá komédia Bratia Grimmovci, to si tiež stále pozriem, keď to ide v telke (26. tuším to dávali), Skrotená hora bol nádherný film, to mám na DVDčku, už by som si mohla pozrieť... Casanova takisto, to mám v PC, chystám sa konečne pozrieť si Candy, V Temnom rytierovi som ho totálne žrala, podľa mňa bol ešte lepší ako Joker Jacka Nicholsona, a to už je čo povedať... A určite pôjdem na Imaginárium doktora Parnassa, poslednú rolu by som si nenechala ujsť... Čo povedať, môj obľúbený herec, viac ako jeho filmov doma mám už od Christiana Bale-a... vyberal si zvláštne roly, vedel sa do nich neskutočne vžiť a zahrať doslova čokoľvek... Keď som počula, že umrel, ma skoro vystrelo doma na stoličke.... Mladý chalan s neskutočným talentom, čo povedať.
@idea prosim povedz mi koho tu zo seba robim...normalne som ta podpichol,ked to spravim v hodijakom inom fore je to v pohode...fakt ti uz nic nenapisem radsej
neviem či poznáte fil v mene cti...to je podla mna tiež užasny film...dalej samozrejme klasika ako desať veci ktoré na tebe nenávidím, príbeh rytiera a tiež aj temný rytier....
podla mna bol skvelý.... aj čo sa týka hereckých kvalít ale aj výzorom...taká milá tvárička a neodolatelný úsmev....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec...
Nikdy nezabudnem, ako Candy pomaľovala všetky steny v byte lakom na nechty, alebo ako Dan pozeral televízor s dekou na hlave a jeho tvár bola len pár centimetrov od obrazovky...aby nerušil spiacu Candy...tá mu raz v zápale hnevu rozbila hlavu, ale on jej dokázal všetko odpustiť...ich láska bola možno až príliš veľká, na to, že tam boli aj drogy...ale všetko spolu prekonávali...
...filmov o drogách je veľa, spomeniem si ešte na Trainspotting, ktorý mnohí považujú za lepší, ale pre mňa je najlepší tento...Candy.
Čo Candy vtedy napísala na stenu:
Dávno, dávno tomu co byli Candy a Dan.
Léto bylo horoucí.
Pryskyřice se tavila na dřevě.
On vystoupil na vysoký balkón.
Pro ní by udělal všechno.
Udatný Danny.
Tisíce ptáků, celé nebe se v ní odráželo.
Všechno bylo zlaté.
Každou nocí pod námi lůžko zahořelo.
On byl hezký a velmi dobrý zločinec.
Živili jsme se sluncem a čokoládou.
To bylo odpoledne naplněné rozkoší.
Danny temný ďábel.
Candy pochybila.
Stejně jako paprsek slunce, tak i ostatní změny udály se naráz.
"Chci to vyzkoušet jako ty!"
Celý můj život se zrychlil.
Celou mě to pohltilo.
Těšili jsme se v náručí naší radosti.
Tělo se vzdalo, potom přišel zlom, celá země se otřásla.
O to nám jde.
Něco ve mně... nenechá tě spát..
Udeřila jsem se hlavou o pelest postele.
Dítě umřelo nad ránem.
Dali jsme mu jméno Thomas.
Ubohý, malý Bůh.
Jeho srdce bije jako buben.
(zdroj:csfd.cz)
Svojim sposobom mi v niecom pripomina Pitta. Na rozdiel od neho, vsak kym Pitt je vsade rovnaky ale kamufluje to s lahkostou jemu vlastnou, Ledger hral vsetko dokladne a vzival sa do postav.
Ja si myslím, že si to aj zaslúžil.
@whataboutsusan suhlas
bol to moj najoblubenejsi herec spolu s johnnym deppom a adamom sandlerom...
a mal naozaj naadherny usmev ^_^
velmi sa mi pacil film 10 veci, co na tebe nenavidim, a este viac Pribeh rytiera zboznujem ten film...
Videla som ho vo viacerich ulohach a vsade bol velmi svojský, zaujímavý..... proste fakt velmi dobry herec
momentalne sa fakt neviem dockat imaginaria.... ale to nie len kvoli nemu ale kvoli celkovemu obsadeniu
podla mna bol skvelý.... aj čo sa týka hereckých kvalít ale aj výzorom...taká milá tvárička a neodolatelný úsmev....
a Candy? nepoznám ale hned idem stiahnuť