Aké filmy vás najviacej ovplyvnili, dali vám dajakú myšlienku a podobne. Mňa napríklad "osudový dotyk" (buttefly effect) v tom, že všetky veci čo sa dejú majú byť tak ako sú, a nemám sa pokúšať zamýšľať nad tým ako by som zmenil minulosť, lebo ak by sa zm
500 dni se summer pretoze ma to velmi vystihlo a tak som si uvedomila niektore veci na mn esamej. ale asi preto sa ma to tak dotklo lebo som sa v tom filme nasla
Gattaca - dosiahol čo chcel aj keď dosť veselou cestou
Sid a Nancy - člen skupiny sex pistols..dostalo ma ako pár dní po jeho smrti našli lístok v jeho bunde - We had a death pact, and I have to keep my half of the bargain. Please bury me next to my baby in my leather jacket, jeans and motorcycle boots. Goodbye. tomu by som povedala láska... (škoda že ho spopolnili no )
Pošli to ďalej - veľmi silný film... a potom ešte Obecná škola
a v čom ma ovplyvnili? ten prvý v tom, že by som sa mala snažiť ľuďom pomáhať, pretože nikdy neviem, kedy sa mi to vráti a možno aj niekoľkonásobne... a ten druhý v tom, že som sa rozhodla učiť "Jmenuji se - IGOR HNÍZDO!"
holky fotbal nehrajou. pretoze je to o babe ktora dokazala ze aj my vieme hrat futbal a dalo sa nato pozerat brat jej zomrel a otec vydel nieco iba v bratovi v nej nie ale dokazala mu aj ostatnym ze nato maa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Sid a Nancy - člen skupiny sex pistols..dostalo ma ako pár dní po jeho smrti našli lístok v jeho bunde - We had a death pact, and I have to keep my half of the bargain. Please bury me next to my baby in my leather jacket, jeans and motorcycle boots. Goodbye. tomu by som povedala láska... (škoda že ho spopolnili no )
a v čom ma ovplyvnili? ten prvý v tom, že by som sa mala snažiť ľuďom pomáhať, pretože nikdy neviem, kedy sa mi to vráti a možno aj niekoľkonásobne... a ten druhý v tom, že som sa rozhodla učiť "Jmenuji se - IGOR HNÍZDO!"
» www.csfd.cz/film/32353-stal...
Ja si na prvý spomeniem na Hostia večere pánovej od Bergmana. Je to prevažne o viere... neviem, či ma vyslovene ovplyvnil, ale veľmi sa ma dotkol
tuším nejako veľa ľudí sa v ňom našlo taký univerzálny typ
myslím že to tak všeobecne vyjadrovalo ako ľudia vidia vzťah a všetko to okolo toho. a ako sa pri tom zachovajú a neviem proste mi ten film sadol
v prvom som si uvedomila, aku uzasnu rodinu mam a ze treba si davat pozor v zivote aby ste neurobili chybu ktoru nemozete napravit
pri druhom som si uvedomila, ze v zivote musite ist za svojim cielom a nenechat sa stahnut do nespravnych ciest