Potrebujem nasať trochu atmosféry z doby, kedy som vyrastal Takže píšte mi sem prosím vás nejaké filmy, odohrávajúce sa v rokoch 1990-1999. Najlepšie ak by to neboli horory a paródie. Vopred vďaka!
uf, ja som si prezrel na čsfd všetky filmy z toho obdobia a nejako sa mi nepodarilo nájsť skoro nič, čo by mne osobne tie roky pripomínalo... jedine možno Všetko, čo, mám rád
Na krasnom modrom dunaji, Rivers of Babylon, Bascovansky a zat. Nevim co ti to pripomenie, lebo nevim co si vtedy zazival ale 90te su tam zachytene sevsimvsudy
ak chceš československé, napadá ma iba kurvahoši a - ale to som nevidela - "u mně dobrý". možno sa mýlim, ale vtedy vznikali podľa mňa skôr filmy spomínajúce minulý režim, ako pelíšky, kolja alebo obecní škola, teda aspoň čo ja poznám.
alebo na artfilme som videla jeden taký hrozne zlý, slovensko-rakúsky pseudoakčňák, ale to boli úplne skoré 90te, celé sa to točilo okolo prachov, pendlovali tam vo velkom BA-Viedeň a strašný západ sme odteraz.
škoda, že si nespomeniem na názov.
zo zahraničných - to ti asi až tak nepriblíži atmosféru doby, kedy si vyrastal, ale napr. pulp fiction, forrest gump, big lebowski, trainspotting, toho je vela hrozne...
@goth CHYBA - STRÁNKA NENALEZENA - jasné, stačí, dík. Každopádne chápem o čo ti šlo, ale to že je film natočený v istých rokoch, neznamená automaticky, že sa v tých rokoch aj odohráva a zároveň že filmy natočené v iných rokov sa nemôžu odohrávať v požadovaných rokoch.
@bloodypunk áno, ten seriál je fajn, len teraz trochu odveci
@bellatrix799 áno, ten film je fajn, kto by ho nevidel...
@wind tak ak chceš pokračuj v tých zahraničných, lebo tieto čo si spomenul som už videl a prevažne sa mi páčili
jasné ja viem, taký blbý nie som, len je tam istá šanca, že sa medzi nimi nájde niečo zodpovedajúce požiadavkám, smola technika sklamala, ale teraz mi napadlo, Fontána pre Zuzanu nie je z tých rokov? ale Diskopríbeh?
a keby mi niekto chcel spravit radost tak si prosim nejake filmy z obdobia vojen 1-2.sv. pozrela som ich už strasne vela takže ak mi niekto poradi niečo čo som nevidela budem rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale to bolo podla mna o dost slabsie ako pasla kone na betone
aj šušťáky sú tam asi
alebo na artfilme som videla jeden taký hrozne zlý, slovensko-rakúsky pseudoakčňák, ale to boli úplne skoré 90te, celé sa to točilo okolo prachov, pendlovali tam vo velkom BA-Viedeň a strašný západ sme odteraz.
škoda, že si nespomeniem na názov.
zo zahraničných - to ti asi až tak nepriblíži atmosféru doby, kedy si vyrastal, ale napr. pulp fiction, forrest gump, big lebowski, trainspotting, toho je vela hrozne...
a seriálik Tie roky 70-té
» www.csfd.cz/zebricky/specif...
PULP FICTION
BIG LEBOWSKI
@bloodypunk áno, ten seriál je fajn, len teraz trochu odveci
@bellatrix799 áno, ten film je fajn, kto by ho nevidel...
@wind tak ak chceš pokračuj v tých zahraničných, lebo tieto čo si spomenul som už videl a prevažne sa mi páčili
@slavkovce díky, fakt dobrá inšpirácia!
jasné ja viem, taký blbý nie som, len je tam istá šanca, že sa medzi nimi nájde niečo zodpovedajúce požiadavkám, smola technika sklamala, ale teraz mi napadlo, Fontána pre Zuzanu nie je z tých rokov? ale Diskopríbeh?
mám sa hanbiť?
@goth111 no jasné, fontány ale to som už tiež videl
Fight club
American history X
The Game
American pie
Seven
Silence of the lambs
Insomnia
Mali by sa dejom odohrávať niekedy v tom období
Night on Earth
Before Sunrise