To je hlúposť, každý má hranicu toho, čo je pre neho nečakané, niekde inde, navyše, ak si nejaký film pozrieš na základe toho, že ti ho odporučili ako dielo s prekvapivou pointou, budeš na záver čakať naozaj všetko
Film Bitch Slap Je to totálna kravina, na ktorej sú akurát zaujímavé tie hlavné predstaviteľky väčšinou v sporom oblečení, ale tak malo to fakt nečakanú pointu, až som z toho chvíľu nechápala xD
@madiska@30 Bitch Slap je absolútne dokonalý film A naozaj prekvapivý - kto by čakal, že v takom novom filme bude tak výrazne vidieť ktoré scény boli natáčené pred zeleným plátnom a kto by nebol šokovaný keď v úlohe sestier v kláštore (ktoré vedú rozhovory o erotických snoch) zbadá dve hlavné predstaviteľky zo seriálu Xena?
Ale priznám sa, že ten koniec som tušila už asi po dvoch tretinách filmu ak nie skôr (alebo minimálne som si vtedy robila srandu, že to tak skončí )
@galinka Trochu sa za to hanbím, ale mňa tie herečky natoľko roztpiľovali, že som nad tým nejak hlboko neuvažovala To grafické prevedenie a efekty sú fakt zlé, ale zas... ten film má jednu z najlepších lesbických scén, akú som kedy videla xD Alebo je aspoň minimálne mojou najobľúbenejšou Celkový dojem z toho sa mi však pokazil, keď sa tam začali mlátiť... ale čo už, na Oskara ten film aj tak nikdy nebude xD
@insomnya@18 Zohnala som si ten Dead End, skúmala som v akej to mám kvalite (robím to pri každom prírastku do mojej filmotéky), prepla som to akurát na scénu, kde sa baba pýtala chlapíka, či má niečo vo vlasoch a po niekoľkých sekundách som to radšej vypla, lebo tak nechutnú scénu som už dlho nevidela, nevedela som, či sa mám sústrediť na svoj žalúdok, alebo či sa mám smiať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
tam som fakt nečakal taký koniec, videl som veľa filmov ale nikdy ma koniec neprekvapil ako tam
mna prekvapil Dokonaly trik
Ale priznám sa, že ten koniec som tušila už asi po dvoch tretinách filmu ak nie skôr (alebo minimálne som si vtedy robila srandu, že to tak skončí )
Tiež od režiséra šiesteho zmyslu, mimochodom ...