Nepoznáte také filmy ešte? Nedávno som ich videla pár a ešte by som si dáke pozrela..Ktoré odporúčate? Okrem: A co kdyz je to pravda, Mesto anjelov, Jak prichádzejí sny, Na krídlach vážky, Náš domov a Lovely Bones...Vopred ďakujem
ja by som si tiez nieco [ozrela a neviem preco ale vazne sa zamyslam nad myslienkou ze posmrtny zivot existuje, ja neverim tomu ze clovek proste len umrie a koniec, nic........co nasa dusa? mozno si niekto pomysli ze som hlupa ale ja tomu viac verim ako neverim..neviem co presne, ale nieco po smrti urcite je
@leiladrumnbass stiahnem si to a poviem ti čo je to zač hentie filmy, čo som tu napísala si pozri všetky sú dobré ja tiež v niečo verím, ale zároveň neverím..ale myslím si, že je lepšie veriť
@zeriavka aj mna to desi, hlavne pri niektorych veciach by sa nemuseli pozerat a uz mas nejake skusenosti s duchmi a tak ?? myslim ci sa ti stalo nieco co si nevies vysvetlit
@leiladrumnbass veru aj ja na to myslim ze vtedy by sa nemuseli pozerat ...no nemam dufam, ze ziadne skusenosti..ale myslim si, ze nieco dava na mna velky pozor a pomáha mi
@mariquittka stiahla som si Temné vody..ale čo tam bolo s posmrtným životom? lebo ja som tam nič nevidela ani som to nedopozerala celé len preklikala a nikde žiadny duchovia, anjeli a pod. neboli, bola to detektívka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov