Mne sa strasne nepaci jeden novy serial, Dexter. Nechapem ako si mohol ziskat taku popularitu. A pritom snazila som sa na to pozriet, ale neda sa. Na tom serialy je priserne uplne vsetko.
Ked su americkej produkcie. Tie su na jedno kopyto. Vsetky telefonne cislo sa zacinaju na 555, hrdina vzdy odstavi bombu sekundu pred planovanym vybuchom......Proste brak.
že vžycky všetko ide v pohode, potom tak v trištvťke sa tam stane nejaka zrada( väčšinou baba a chalan, ktorí aj tak nakoniec budú spolu)..No a na koniec sa všetko vyrieši..
hrdinovia typu norris,stalone,segal,a hlavne ten cinsky pako co mu nemozem prist ani na meno,ale hra vo vsetkych cin,filmoch,poskakuje tam ako hrdina a vzdy pri narocnych scenach pouziva dablera
@hangtime11 Tatko bol na ten film v kine a skoro plakal (takmer ako pri jeho výbere každého filmu ). Vraj ho dojala nejaká scéna, kde padala budova a auto prešlo cez jej kancelárie a potom viac-menej bezkontaktne vyšlo na druhej strane stavby...
A osobne mi vadia hrdinovia, ktorí sú odolní voči guľkám, filmy, ktoré sú dlhé (1,5 hodinový film je u mňa optimum), klišoidné scény...
@gothicpoethic - presne tú scénu som myslel alebo to auto išlo išloo a za ním šla jedna veľká puklina, asi milimeter za kolesami toho auta strašná sprostosť
Neznášam scény na lanách...Napríklad vo filme Charlieho Anjeli keď Kamera a jej kamošky skákali ako Džekny Čan,a v niektorej scény ho bolo tuším aj vidno...
Potom neznášam,keď sa ide nejaký beloch biť s 10japoncami (vlastne to je jedno s kým) a 1 na 10 ich dá pekne všrtkých dolu,s tým že bije sa s jedným a další 9ti na neho čumia...a keď dá dolu toho jedného tak ide ďalší..
Pekne to bolo vidno vo filme Crank
A neznášam trápne filmy typu Scary Movie,Tohle je Sparta,Kráska a Ošklivka...
mne sa nepáčia tie americké filmy v ktorých zrazu jedna neobľúbená holka vystúpi, prednesie krásnu reč o tom prečo su takí zlí a nedokážu stráviť človeka, že bude radšej sama sebou a bla bla a zrazu jej všetci začnu tlieskať a zmení celu školu.
Cliché scény - Zena nieco hlada v izbe a prave vtedy ju prichyti muz...Ked vrah zabija svoju obet tak to s nou natahuje ako keby to nevedel ukoncit, a nakoniec obet zabije jeho...a kopec inych lahko predpovedatelnych scen
veľa nechutností a vylgarizmov, stále rovnaká romantika, nevydarené páródie, lacné vtipy, monotónnosť a filmy typu "vídíš jeden a akoby si videl všetky"
vadi mi klasicky americky gyc, tzn. on miluje ju aj ona jeho ale naoko sa nenavidia, ked je jasne kto s kym skonci uz po prvych 10 minutach, 5minutovy bozk za zapadu slnka nasledovany koncovymi titulkami
potom katastroficke filmy vo vseobecnosti, filmy ktore sa tvaria strasne inteligentne a vazne, pritom su to zas len klasicke komercne kraviny, len tam hodia par odbornych vyrazov, filmy ktore stavia len na efekty a pointa nikde
Prakticky všetko, nespomínam si na film, kde by mi niečo strašne nevadilo.
Americká produkcia, v slovenských slovíčko "prešťať", cenzúra (Solondzovo Happiness rulez!), neprirodzené dialógy, gýčovité prostredie, drvivá väčšina hercov, všadeprítomná romantická zápletka, narážky na homosexualitu, kt. sú, len aby boli, predvídateľné konce..
Vela veci. Predvidavy dej, otrepana tema, stupidne dialogy, americky patriotizmus a zastavy na kazdom rohu+baseball, hovoriace zvierata, katastroficke scenare o konci sveta, hrdina ktory unikne smrti v poslednej sekunde pred vybuchom alebo tak, patetickost a ta typicka saxofonova hudba pri mierne erotickych scenach a este nemam rada ked zrazu zacnu spievat- ale to vacsinou len pri rozpravkach...Tiez nemusim divne sci-fi a akcnych hrdinov, trapne komedie a nechutne horory, pri ktorych sa nebojim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Alebo keď sa nechá otvorený koniec.. :/
A osobne mi vadia hrdinovia, ktorí sú odolní voči guľkám, filmy, ktoré sú dlhé (1,5 hodinový film je u mňa optimum), klišoidné scény...
@adka279 Niekedy tie happy endy človek potrebuje, keď má blbú náladu
Potom neznášam,keď sa ide nejaký beloch biť s 10japoncami (vlastne to je jedno s kým) a 1 na 10 ich dá pekne všrtkých dolu,s tým že bije sa s jedným a další 9ti na neho čumia...a keď dá dolu toho jedného tak ide ďalší..
Pekne to bolo vidno vo filme Crank
A neznášam trápne filmy typu Scary Movie,Tohle je Sparta,Kráska a Ošklivka...
To myslíte Nostradamus 2012?
priserny film.....
@uglylaw A čo ja viem ako sa to volalo? Papo to nazval po príchode domov:,,Mali ste ma zamkúť doma ako pustiť na 2012:"
potom katastroficke filmy vo vseobecnosti, filmy ktore sa tvaria strasne inteligentne a vazne, pritom su to zas len klasicke komercne kraviny, len tam hodia par odbornych vyrazov, filmy ktore stavia len na efekty a pointa nikde
Americká produkcia, v slovenských slovíčko "prešťať", cenzúra (Solondzovo Happiness rulez!), neprirodzené dialógy, gýčovité prostredie, drvivá väčšina hercov, všadeprítomná romantická zápletka, narážky na homosexualitu, kt. sú, len aby boli, predvídateľné konce..