@66janica6» www.ukf.sk/prijimaciekonan... tam si daš vysledky, daš svoj kod, popripade priezvisko, rodne čislo a hadam to tam budeš mať.. napiš potom či to tam už maš
Tesim sa ze do 15.jula sa uracia poslat odpoved oficialnu ked o dva tyzdne mam zapis na inu skolu a neviem sa zariadit :/. lezu mi na nervy. neoficialne vysledky sa tam susia pre moj odbor uz skoro dva tyzdne.
@66janica6 bol by som velmi prekvapeny keby sa stal na FIF zazrak a zverejnili by tie vysledky skor, ako tesne pred terminom... moj tip je ze sa to tam zjavi 29. niekedy neskoro v noci
@66janica6 Výsledky prijímacích skúšok zverejnené na tejto stránke sú len predbežné. Definitívne výsledky prijímacieho konania budú zverejnené po vykonaní náhradných termínov prijímacej skúšky v zmysle bodu 7 Pravidiel prijímacieho konania, !!po kontrole zadaných výsledkov!! a po schválení prijímacou komisiou dekana fakulty.
@66janica6 ked to daju pondelok ani nechcem vediet kedy poslu rozhodnutie ...a este nad oficialne vysledky dufam napisu ze su len informativne ze dolezite je to co mi dojde v dopise ...a ja 9.jula mam zapis do trnavy ...parada ...
jezis sak to mate jedno chodte na zapisy kam vas zobrali a potom sa rozhodnete nastupit nemusite nijake postihy z toho nebudu akurat naserete pice na studijnom ale oni si to zasluzia za ich privetivost
@pipuch :áno,viem,že to je logické.. neviem,prečo som to tak mala v hlave,že 1.jún..
Ja som na to úplne zabudla,beriem to normálne,že som prijatá a neriešim,i keď sú aj títo,keby náhodou...no myslím,že ich nebude veľa a verím,že ma neohrozia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A list by mal prísť do 15. júla
sorry :/
@mia246 @66janica6
@cycklysta oni su dementi. aj tu stranku by si mohli prerobit. ja ked som si robila elektronicku prihlasku tak som myslela ze zosaliem
caka sa na uuuuuuuuuplatky
Mne došlo z druhej že som neprijatý , tak keď toto nevyjde idem do armády
Ak to tam 30. nebude, budem vraždiť.
Verím,že nič sa nezmení,ak sme sa vošli do počtu prijímaných a všetko bude OK
Ja som na to úplne zabudla,beriem to normálne,že som prijatá a neriešim,i keď sú aj títo,keby náhodou...no myslím,že ich nebude veľa a verím,že ma neohrozia
Ja mám anglinu-španinu a bolo nás 74.