Dobry den, zhanam nejaky filter, kde by som vedel vybielit urcitu cast. Napriklad mam fotku, na ktorej su zlte (ale ze uplne zlte) zuby a potreboval by som ich vybielit Da sa to nejako??
Neviem ci som sa dost jasne vyjadril...
Dakujem
ja robim uz niekolko rokov cisto v photoshope a neviem si absolutne predstavit iny program na taketo veci.
Jediny problem je ze ked si ho naistaluje nejaky zelenac tak je z toho hotovy - lebo bez poznatkov ci uz vysvetlenia od niekoho kto to vie je v tom programe strateny.
ja na fotke bielim zuby a ocne bielka - cistim pletove vady a zostrujem oci - mozem upravit farby a podobne--je toho velmi vela---
zatial ficim na verziach starsich co su free ale keby som si mal nejaky program oficialne kupit bol by to prave tento a nelutoval by som prachy za neho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tam to máš zadarmo
ale zas to neprežeň, lebo to bude vyzerať strašne strašne neprirodzene
Jediny problem je ze ked si ho naistaluje nejaky zelenac tak je z toho hotovy - lebo bez poznatkov ci uz vysvetlenia od niekoho kto to vie je v tom programe strateny.
ja na fotke bielim zuby a ocne bielka - cistim pletove vady a zostrujem oci - mozem upravit farby a podobne--je toho velmi vela---
zatial ficim na verziach starsich co su free ale keby som si mal nejaky program oficialne kupit bol by to prave tento a nelutoval by som prachy za neho.