Ahojte, nevedeli by ste o nejakom sponzorovi, ktorý mi by pomohol po finančnej stránke? Chodím na dve brigády, výživne mám 70€, a nestačí mi to na školu, fakt, potrebovala by som niekde zohnať peniaze, neviete o niečom? Bola by som rada keby si blbé komen
Informuj sa na svojej skole na socialne stipendium. Sice to je na strednych skolach biedne so soc. stipendiom, ale za pokus to stoji.
Inak hadam len napisat nejakym neziskovkam.
@semhamforas nemožem si to dovoliť preto lebo to nevychádza, nebývam s mamou a ona má dve práce len tak tak má svojho priatela a syna ja som sama s babkou a ledva viem prežiť ale neviem ako dám tento mesiac + viešliaké poplatky..
3 prace + 2 brigady + dochodok a z toho neviedia 4 ludia + dieta vyzit? preboha to co mas za poplatky ze ti nato nestaci tvoj prijem ako 17 rocnemu dievcatu? neprovokujem, len absolutne nechapem... sa necudujem ze ti nedaju soc. stipko
Nezalezi na dovode preco to tak je. Chcela si radu a tu si dostala a plati bez ohladu na dovody. No ak je to ako pises, tak by som este zvazil sudne osamostatnenie sa od rodicov a od oboch ziskat vyzivne nakolko sa o teba nie su schopni postarat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak hadam len napisat nejakym neziskovkam.
Ale aby som len nehejtoval, nájdi si lepšie platené brigády, prípadne pôžička na štúdium :