Cawte. Plánujem si dať prihlášku aj na Financie, bankovníctvo a investovanie konkrétne na Ekonomickej Univezite (Národohospodárska fakulta)v BA a Bellovej v BB (Ekonomická fakulta). Mohli by ste napísať vaše skúsenosti s týmito odbormi? A zaujímala by ma
ja tiez planujem EU v BA, ale len ako poistku, lebo ma beru bez prijimaciek
rada: kasli na to, sice je to najlepsia zakladna skola v bratislave, ale po strednej chod radsej na vysku
@3 neplanujes a neskusaj planovat inak ta ubijem...
ale o tom potom ..k tvojej otazke,..
o UMB som tho vea poula ale neviem si vybavit nic pekne..
neviem ale byt tebou skusila bych mozno aj ine mesta nez je BB ..ale zas nemoze dat 100 pecentnu radu asi nik len absolvent a ten si nikdy nebude kydat na skolu co ju vystudoval a tu BA schvalujem tu mi vychodila sestra a je to v pohode skola tak drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
rada: kasli na to, sice je to najlepsia zakladna skola v bratislave, ale po strednej chod radsej na vysku
ale o tom potom ..k tvojej otazke,..
o UMB som tho vea poula ale neviem si vybavit nic pekne..
neviem ale byt tebou skusila bych mozno aj ine mesta nez je BB ..ale zas nemoze dat 100 pecentnu radu asi nik len absolvent a ten si nikdy nebude kydat na skolu co ju vystudoval a tu BA schvalujem tu mi vychodila sestra a je to v pohode skola tak drzim palce