dnes ma jeden rozhovor prinutil uvazovat nad tym, ze mozno zasa zacnem preventivne chodievat do fitka. ale. zmenila som miesto pobytu z bardejova na bratislavu a ziadne tu este nepoznam.
takze otazka pre bratislavcanov: kam chodite? kde sa c
ja chodím do Eurovea Golem Health Club, ale tam sa platí iba mesačný poplatok s neobmedzeným počtom vstupov (nedá sa kúpiť jednorázova vstupenka), navyše to nie je iba fitko, to je fitko + bazén, sauny, jacuzzi na streche eurovey, všeliake aerobiky a zumby), a chodím sám, lebo všetkým sa to zdá drahé (ale kto mi chce poslať TSku, že tiež tam chodí a nemá s kým, nech mi napíše
@tomas ale tam nemaju oni nejako limitovany pocet ludi co sa moze zaregistrovat ? mne to niekto tusim hovoril...lebo tiez som rzozmyslal nad touto moznostou, ze chodit sem...a drahe sa mi to vobec nezdalo...
@kalbun limitovaný počet asi majú ale vždy keď som tam prišiel, tak v bazéne nebol nikdy nikto, v saune som stretol dvoch ľudí za 2 týždne a vo fitku bolo tak 5-10 ľudí maximálne a strojov tam je odhadom tak 50-60, takže si mal pocit, že tam skoro nitko nie je.
U nas to funguje aj tak, ze chalani si najdu priestor a nakupia si starsie stroje a maju to uz potom v podstate zadarmo, ale zas chodi tam len kto vie, teda nieje to pre verejnost.
Inak Bratislava je jedna velka vysokohorska prirazka za nic.
slusne fitko v BA najdes tak za 3,50/vstup a drahsie. v tych lacnejsich maju o nicom stroje, bud su stare alebo ich je malo a pod. take mam ja skusenosti.
je to drahe ale ak sa tomu budes venovat tak sa to oplati... juj nastastie ja mam fitko zadarmo, keby som si mal platit tak by som asi umrel
inac, @malcharek , vdaka za tip, nevyzera to tam zle. ako pozeram, aj stroje su tam vacsinou rovnake ake som mala u nas. asi to pojdem v najblizsej dobe omrknut
@feex8 a byvas v rači???fotky na nete su stare...su tam strije celkom dobre...dole posilka pre ´´opice´´ a hore kardio bycikle a pasy bezecke...aj solarko...
no ja chodím do Golem Club Aupark a keď máš ISIC alebo Euro, skrátka keď preukážeš že si študent je to 3,30 na hodku čo je super.(na to sme došli po tom čo sme asi dva týždne platili 4 sú tam fakt dobre stroje, trikrát máš v cene využiť osobného trénera.. sú tam pekné sprchy, pri steperovaní môžeš pozerať von na ľudí
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@feex8 tam kde chodim ja je vztup 2,40
@tomas radsej sa ani nepytam, kolko ta to stoji na mesiac
čiže tipujem, že limitovaný počet nedosiahli
Inak Bratislava je jedna velka vysokohorska prirazka za nic.
Fitnesscity Harmincova 3, maju do 21.00 aj do 22.00 a ist cestou napr. mesacnej permanentky a chodit kazdy den.
» www.fitnesscity.sk/cennik.htm...
je to drahe ale ak sa tomu budes venovat tak sa to oplati... juj nastastie ja mam fitko zadarmo, keby som si mal platit tak by som asi umrel