Chcem zase začať chodiť do fitka,mám ale dilemu. Mám si nájsť k sebe nejakého "sparinga" čo bude chodiť so mnou,alebo je lepšie chodiť človeku samému? Lebo neviem či prítomnosť niekoho iného nerozptyľuje. Alebo sa to vo dvojici lepšie ťahá?
@likjul ono nejde o to aby mi pomáhal ten človek,skôr možno nejaká psychická opora,nech sa tam necítim sama medzi vysekancami ...vieš,akože každý by si cvičil svoje len nech nemám ten pocit,že každý na mňa čumí
podla mna to je blbost s niekym, nevidim vobec ziadny dovod preco chodit s niekym ne fakt akoze naco? ved tam sa chodi cvicit proste a pracovat na sebe, pokecat si s kamoskou mozem aj na kavicke. ja ked cvicim sa chcem co najviac sustredit a tu hodinu venovat proste sama seba a pracovaniu na sebe. nie sa tam vykecavat a len tak medzi recou cvicit.
a teda uprimne mna niekedy tie uchichotane dvojice dost seru co tam su proste ma to rusi, a este ked su to take tie pubertacky co obsadzuju stroje tym ze na jednom sedia 15 minut, mimovolne dvihaju nohami 5 kg bez toho aby tusili co a preco robia lebo su zaneprazdnene ukazovanim si picovin v mobile a chichotanim sa... vrazdila by som vazne
a ja osobne neberiem ani ten argument ze "sama sa nedokopem", tak bud chcem alebo nechcem, cvicit sa nema preto ze ta niekto iny donuti ale preto ze ti to robi radost, chces na sebe pracovat a tesis sa z toho. ak niekto chodit nechce tak ho k ttomu dlhodobo nedonuti ani desat kamosiek
@2 ved a nemas moznost chodit do damskeho? ja chodim do damskeho, zmiesane som skusila raz a nikdy v zivote uz.. tiez vobec nedavam tych bezkrkych nabuchancov a modelky s 10 centimetrovymi riasami a silikonmi v damskom je uplne super, su tam uuplne hocijake baby tucne chude mlade stare a nikto nic neriesi... hentam po mne fakt kazdy cumel ako keby som prisla z inej planety..
@h8u ved ano,nemam tendenciu vo fitku vykecavat alebo tak... ano ale chapem kam tym mieris,tiez to neznasam,tych pubertakov tam co necvicia a iba zaberaju priestor
akože nejde o to že by som sa nevedela dokopať,s tým už teraz problém nie je
chodila som do damskeho,bolo to tam super,ale bolo tam malo strojov a po case tam zacalo byt strasne strasne vela zien (a vela starych bozeniek) a tak so mtam prestala chodit... a neviem, rozhodujem sa teraz že kam pojdem
(poznamka:boženka je osoba ženského pohlavia presahujúca vek 60,ktorá sa ľahko identifikuje vďaka nenávistným pohľadom na všetko,čo nedosiahlo ešte vek jej podobný,nadáva na všetko čo sa dá,a chodí voliť Fica.)
a preto do fitka nechodim vobec lebo bud to je samy kokot co vyzera jak mafian (ktovie ci nim aj neni , alebo su bo buzeranti co si chodia do sprch spolocne honit kokoty.
druha vec je, ze neviem aka masina je na co a pytat sa tam dakoho tak to uz vobec nepripada do uvahy
@girasol8 joj no hej ono vsetko ma svoje pre aj proti ja som najprv chodila do sukromneho s trenerkou, zaplatila som si u nej 10 treningov a ona mala mensie fitko v ktorom bola vzdy len ona a klient.. to bolo uplne super proste len my dve a nic som neriesila. ale blbe bolo to ze som sa musela s nou dohadovat, nemohla som si ist zacvicit kedy som ja chcela a tak, plus samozrejme ta obrovska cena.
toto je zase super ze kupim si mesacnu permanentku a idem kedy chcem, len presne ako hovoris ked sa tam najebe vela ludi je to STRASNE, raz som sa aj zobrala a odisla proste lebo napr jednorucky su tam z kazdej vahy jeden par a ked si nejaka krasavica vezme 3 kilovky k sebe na hodinu tak si mozes nakaslat akurat tak.. toto ma strasne stve no ti ludia, ono je treba vychytat si cas kedy ich je tam najmenej to byva zvacsa doobeda, ale odsledovala som ze uplne najmenej je okolo 13-14 h a potom vecer po osmej.. ale o takej stvrtej poobede to sa fakt neda no. ale ak by si mohla chodit trebars uplne ze rano tak to je idealka, nebude tam skoro nikto a budes mat na to klud
este taka nevyhoda toho damskeho oproti zmiesanemu je ta, ze aspon v tom mojom vobec neni obojrucna cinka a jednorucky su len do 5 kg (!!!).. proste potrebujes nad 5 a mozes si nasrat (nastastie vo vedlajsich dverach je panska cast tak ja si tam suverenne vleziem, vezmem si 8 kilovky a potom ich pridem vratit
ale proste to som tym chcela povedat, ze vsade je nieco, v zmiesanom cumiaci chlapi, v damskom menej strojov a vela ludi, v sukromnom nemoznost prist kedy chces.. proste to tak je no, musis si vybrat co z toho ti najmenej vadi, zacni chodit rano a bude to super a s nikym sa nedohaduj, spoliehaj sa sama na seba a bude to fajn
ja ako introvert a hanblivka som si radšej kúpila závažie domov a cvičím si sama v izbe tak že ma nikto nevidí....nemôžem ani cvičiť ked sa na mna niekto pozera
Som asi divná, ale ked tam chodím sama, viac sa snažím. A to z dôvodu, že nemám žiadnu akoby oporu a nechcem si pripustiť pocit zahanbenia pred ostatnými(aj ked som väčšine asi ukradnutá), tak len cvičím a nedovolím si niečo odpustiť. A to isté aj na plavárni. Ale to som ja. A navyše na veľa miest chodím rada sama
neviem prečo máte pocit,že práve na vás sa akože ludia budu furt pozerat? ti poviem tolko ,že podla mna ta majú všetci fpiči a aj ostatných čo si myslia "jooj každý na mna bude pozerať" ....čo ste vy nejaké hviezdy či čo? to,že občas sa stretnú pohľady alebo dakto na vás pozre,neznamená,že na vás furt čumí....nechodte ani do mesta lebo sa na vás pozerajú ludia
@chlorofyl wtf ok dik spravila som, nastastie este nejsom tak lakoma ze by som nemohla dat sprostych 10 eur za to aby mi niekto ukazal cestu k tomu ako byt zdrava a vyzerat dobre
@h8u keď chceš skúšať maximálky tak je treba sparing, lebo je lepšie ked drepuješ a už nevladzeš tak ti niekto dopomôže, ako ked zostaneš zaseknutá dole a musíš zo seba zhadzovať činku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a teda uprimne mna niekedy tie uchichotane dvojice dost seru co tam su proste ma to rusi, a este ked su to take tie pubertacky co obsadzuju stroje tym ze na jednom sedia 15 minut, mimovolne dvihaju nohami 5 kg bez toho aby tusili co a preco robia lebo su zaneprazdnene ukazovanim si picovin v mobile a chichotanim sa... vrazdila by som vazne
a ja osobne neberiem ani ten argument ze "sama sa nedokopem", tak bud chcem alebo nechcem, cvicit sa nema preto ze ta niekto iny donuti ale preto ze ti to robi radost, chces na sebe pracovat a tesis sa z toho. ak niekto chodit nechce tak ho k ttomu dlhodobo nedonuti ani desat kamosiek
akože nejde o to že by som sa nevedela dokopať,s tým už teraz problém nie je
chodila som do damskeho,bolo to tam super,ale bolo tam malo strojov a po case tam zacalo byt strasne strasne vela zien (a vela starych bozeniek) a tak so mtam prestala chodit... a neviem, rozhodujem sa teraz že kam pojdem
(poznamka:boženka je osoba ženského pohlavia presahujúca vek 60,ktorá sa ľahko identifikuje vďaka nenávistným pohľadom na všetko,čo nedosiahlo ešte vek jej podobný,nadáva na všetko čo sa dá,a chodí voliť Fica.)
druha vec je, ze neviem aka masina je na co a pytat sa tam dakoho tak to uz vobec nepripada do uvahy
toto je zase super ze kupim si mesacnu permanentku a idem kedy chcem, len presne ako hovoris ked sa tam najebe vela ludi je to STRASNE, raz som sa aj zobrala a odisla proste lebo napr jednorucky su tam z kazdej vahy jeden par a ked si nejaka krasavica vezme 3 kilovky k sebe na hodinu tak si mozes nakaslat akurat tak.. toto ma strasne stve no ti ludia, ono je treba vychytat si cas kedy ich je tam najmenej to byva zvacsa doobeda, ale odsledovala som ze uplne najmenej je okolo 13-14 h a potom vecer po osmej.. ale o takej stvrtej poobede to sa fakt neda no. ale ak by si mohla chodit trebars uplne ze rano tak to je idealka, nebude tam skoro nikto a budes mat na to klud
este taka nevyhoda toho damskeho oproti zmiesanemu je ta, ze aspon v tom mojom vobec neni obojrucna cinka a jednorucky su len do 5 kg (!!!).. proste potrebujes nad 5 a mozes si nasrat (nastastie vo vedlajsich dverach je panska cast tak ja si tam suverenne vleziem, vezmem si 8 kilovky a potom ich pridem vratit
ale proste to som tym chcela povedat, ze vsade je nieco, v zmiesanom cumiaci chlapi, v damskom menej strojov a vela ludi, v sukromnom nemoznost prist kedy chces.. proste to tak je no, musis si vybrat co z toho ti najmenej vadi, zacni chodit rano a bude to super a s nikym sa nedohaduj, spoliehaj sa sama na seba a bude to fajn
citujem tvoj komentar "druha vec je, ze neviem aka masina je na co a pytat sa tam dakoho tak to uz vobec nepripada do uvahy"
nemam k tomu co dodat fakt.. D