Prvý deň mám dnes zubný strojček a okrem tej bolesti, ktorá chápem že časom prejde, mohol mi zubár pokaziť zhryz? keď som v ordinácii vravela že mi tie zuby moc nesedia, tak mi povedali že to môže byť zvyškami lepidla a pod, lenže mám pocit že to je oveľa
@klaudiqa9 predpokladám že ty máš len horný strojček. Je možné že na stoličkách máš tú kotvu príliš veľkú, prípadne tam máš ešte nejaké lepidlo a preto sa ti zuby poriadne nedovrú. Inak ti povedať neviem. Vidrž a ke´d pôjdeš na najbližšiu kontrolu, tak im povedz že sa to nezlepšilo
skus sa ti teraz bude postupne posúvať tak ako chce zubár, takže nerob paniku, ide len o zvyk zubára kontaktuj len v prípade pretrvávajúcej bolesti alebo ak by ti trčal nejaký drôtik a prekážal ti
uvidíš, že o také 2-3 dni ti to nebude pripadať čudné vždy na začiatku a vtedy, keď ti zubár strojček doťahuje budeš mať takéto pocity
@semhamforas no áno iba na horných, tak to asi môže byť aj tým, len si neviem ani predstaviť ako budem poriadne jesť keď mi tie zuby nesedia dokopy =D
@owad ďakujem krásne.. lebo ja ako pravá hysterická žena som už nevedela čo si s tým počať ...ale keď vravíš že to má byť takto, čo mi ostáva...aspoň som pokojnejšia
@najivna ja už ani neviem čo to má a čo nemá, len ja som ten skus nemala zlý, takže v podstate tam neni čo meniť-ako keď niekomu má strojček napraviť konkrétne to, ale asi sa to inak nedá
@klaudiqa9 aj ja mám strojček, a na to si zvykneš. Na stoličky ti dal takú "tekutinku" ktorá pripomína blombu, a ona ti zvyšuje zhryz, nech sa ti majú ako posúvať zuby. Do mesiaca si na 100 % zvykneš
@sima1701 bojím sa preto lebo aj môj brat má horný strojček a proste keď zahryzne zuby dokopy, tak sánkou veľmi nepohne do strán, čiže mu tie zuby aspoň trošku zapadnú do seba, lenže ja dám spolu iba zadné stoličky a teda ani len trochu nemám pocit že to je fajn =/ snáď máš pravdu, mám ho mať len pol roka, tak som odhodlaná =D a ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Rozhodne to bol vždy nezvyk keď mi zuby posunuli a mal som zahryznúť
a teraz dám dokopy dve zadné stoličky nejako divne, a zvyšok sa mi ani nedotkne, to nehovorím o tom že pevne tam neni nič =D
uvidíš, že o také 2-3 dni ti to nebude pripadať čudné vždy na začiatku a vtedy, keď ti zubár strojček doťahuje budeš mať takéto pocity
@owad ďakujem krásne.. lebo ja ako pravá hysterická žena som už nevedela čo si s tým počať ...ale keď vravíš že to má byť takto, čo mi ostáva...aspoň som pokojnejšia
@najivna ja už ani neviem čo to má a čo nemá, len ja som ten skus nemala zlý, takže v podstate tam neni čo meniť-ako keď niekomu má strojček napraviť konkrétne to, ale asi sa to inak nedá