ahojte...prosím vás viete mi poradiť ohladom strojceka? mám už vyse 2 tyzdnov na dolnych zuboch a už som si davno nan zvykla ale stále nemožem poriadne rozpravať a najme jesť...vobec mi nechutí jesť už som raz odpadla čo som bola vyčerpaná z toho... straš
neviem ci ti ho da dole, lebo keby ti ho teraz dala dole zuby sa ti zacnu posuvat naspat a mozes ich mat este horsie ako predtym.. za prevedene veci tiez uz neocakavaj peniaze naspat, lebo ten material na teba uz pouzila..
dost pochybujem, ono najviac prachov ide prave za ten material a robotu, kym ti vsetko vyberu na mieru a tak, co sa tyka kontrol ze to raz za 3 mesiace dotiahne nemyslim zeby to bolo take drahe
co vyplatila ona by si pytala dalsie za danie dolu toho strojceka.. je samozrejme ze nemas chut jest kedze sa ti zuby posuvaju a to boli nemozes nic kusat.. ale o chvilu by to malo byt lepsie.. trva iba prvy pol rok a budes mat zuby tak ako maju byt.. potom sa doladuju veci ako skus, pekny obluk podnebia a tak.. a zvykaj si ze rozprávanie ti pojde trosku horsie stále pokila ti ho nedaju dole ale dá sa nato zvyknut a vylepsovat to
no peniaze naspäť by ti URČITE nevyplatila musíš to pretrpieť alebo dať dole ale potom by si aj za to musela dosť platiť a všetkých tých vyhodených penazí by bola škoda
no dobre ale keby mi ho dala teraz dole tak by mi mohla odpustit aspon tich dalsich 250 eur nie? lebo nemože stať len ten material a pol hodinova robota co mi ho davala predsa 500 eur? ja som pocitala že polovicu tej ceny stoji len liecba... lenže ja mám len trosku krivé dolne zuby nič extremne.. len obvodná zubarka nas do toho dokopala aby som si ho dala ...to bolo trosku komplikovanejsie... a teraz potrebujem surne tie peniaze a rodicia už tiež hovoria aby som tam isla lebo mám len same zdravotne problemy s ním.. tak ja neviem čo mám robiť
Nechápem za čo toľko peňazí?? mňa lepenie stálo 125 eur., a každé 3 mesiace mi menila oblúk tak to stálo 16eur....na konci 40 za ten fixný strojček na noc a to je všetko,nechápem odkaľ berieš tie sumy?
Za to co ti spravila ti peniaze nevrati, lebo ten material uz minula... a ako to ze ta tak prehovorila obvodna? ? co s tym ona ma? nejako ti to vadilo to trocha krive zuby? Ja som mala kolozuby hore predne a vyzerala som otrasne... a mama povedala ze mi to zaplati inak by som do toho nesla... skoda, ze clovek nevie dorpedu ze nebude mat peniaze ...
Tak stopnut liecbu asi mozes, najlepsie by jej bolo zavolat a vysvetlit polopate ze ho chces dat dole, alebo nech ti presne povie co kolko stoji a tak ... tie kontroly a tak.. nielen orientacne,, nieco platit budete,, ale aspon pribliznu sumu, ze za potiahnutie strojceka, vymenenie gumiciek napr 10€ a tak ...
zavisi to asi od doktorky alebpo poistovne ... ja som tiez platila minimalne 10 eur ked mi tam neico robila, potahovala alebo tak ... a teraz uz 2 roky,,pretahujem strojcek,, lebo nemam prachy na to aby som si ho dala dole...a nebola som tam dlho ...
Kolko inak stoji danie dole strojceka? @smejko822 ty si platila len 40 ked ti hodavali dole a ten fixny na noc?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
dost pochybujem, ono najviac prachov ide prave za ten material a robotu, kym ti vsetko vyberu na mieru a tak, co sa tyka kontrol ze to raz za 3 mesiace dotiahne nemyslim zeby to bolo take drahe
za horný aj dolný som platila dokopy okolo 90 eur plus 2 eurá keď som chodila na kontroly - raz za mesiace, prip. raz za dva mesiace..
neojebali ta tak trochu?
Tak stopnut liecbu asi mozes, najlepsie by jej bolo zavolat a vysvetlit polopate ze ho chces dat dole, alebo nech ti presne povie co kolko stoji a tak ... tie kontroly a tak.. nielen orientacne,, nieco platit budete,, ale aspon pribliznu sumu, ze za potiahnutie strojceka, vymenenie gumiciek napr 10€ a tak ...
zavisi to asi od doktorky alebpo poistovne ... ja som tiez platila minimalne 10 eur ked mi tam neico robila, potahovala alebo tak ... a teraz uz 2 roky,,pretahujem strojcek,, lebo nemam prachy na to aby som si ho dala dole...a nebola som tam dlho ...
Kolko inak stoji danie dole strojceka? @smejko822 ty si platila len 40 ked ti hodavali dole a ten fixny na noc?