caute, chcem sa spytat 4.7 idem na odtlacky.Kollko dni trva kym mi ho poodtlackoch nasadi? a dalsia otazka, boli to keď vam aplikuje do ust strojcek? ďiky odpovede
Ach jaj vzdy som fotrovcom tvrdil že chcem ficný strojček piči nieee kupis si ten nočný piču ztoho vypadavalo z huby slintla som jak kokot bolela stoho cela huba.... a zuby mam furt napicu ...
nevrtaju nic, neboj sa, len nalepsia tie platnicky, popretkavaju to drotom a utiahnnu...ale prve 2-3 dni to boli jak cert, nebudes moct nic hryzt, mozno len take jogurty a kase, tak pozor aby si sa lyzickou ani nedotkla zubov, bo ta porazi ...inak potom pohoda, az do najblizsieho utahovania
Už si presne nepamätám ako dlho sa čakalo po odtlačkoch.. ale prvý týždeň po nasadení to bolo..no..nepríjemné, bolelo, ale bolesť prešla a krásny úsmev stojí za to! Ja som veľmi spokojná, dosť mi pomohol . Takže neboj, prvý týždeň si budeš zvykať, potom to bude fajn a ani nebudeš vedieť, že ho máš.
mna to vobec nebolelo, ked mi dala raz nejake specialne zeliezko, tak to kusok bolelo ale podla mna tie opisy, ze nebudes nic tvrde moc jest su somarina, ja som mohol bez problemov, len sa kus kyvaly zuby....
ja som bola v pondelok na odtzlačkoch a štvrtok som mala strojček a nie, mňa to nebolelo a nebolelo ma ani uťahovanie, ale to závisí od každého jedného, niektoho to bolí, iného nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a neviem či to boli , ja mam nocny a naucit sa prehltať sliny s nim bolo strasne tazke
uzi si to
ale par dni nebudes moct velmi hryzt lebo zuby ta budu strasne boliet
o týžden asi... bude ta to bolieť týžden a ked si kusneš dolnú aj hornú časť zubov o seba (snád chápeš) tak to bude ako by si zahryzla do dreva
ale ak ti dava podnebny obluk tak uprimnu sustrast
jasne že sa nevŕta ale dpč zajtra sa niekto opýta ako si dobre vytrieť riť po kakaní
asi 2 týždne ..... nebolelo....