sedela som u kamarátky v hoteli v robote, prišiel tam taký opilec, že chce spať. na bare si ešte objednal absolutku, očumoval ma, pokoj nedal, no a po vytrvalom očnom kontakte zajebal: "VODU?"
uprimne neviem ako som zviedla svojho terajsieho frajla . ale povedal mi, ze sa zmotal na to ako som tocila ritou a bokmi ked som sla na parket . a dorazil to moj hlas .... a ze bolo no ...
moje flirtovacie techniky? no keby som toto vedela, som stastna.. fakt je ten, ze neviem preco, bud za mnou letia vcetci (nielen) muzi z okolia naraz, alebo par rokov nic a nikto... tak mi povedzte, ze co to ma znamenat
neviem flirtovat..obcas sa na niekoho v nejakom podniku usmejem, len tak nenapadne, ked vidim, ze sa na mna pozera, ale ked uz si chce prisadnut a rozpravat sa, zrazu sa strasne hanbim, boze preco som taka trapna ?!
známej najhoršie rande... Chalan ju balil ... prehodil si ruku pekne dozadu na jej plece a spustil : ,, Vieš ako vonia kravský hnoj? horšie ako konský " neviem či to myslel vážne túto "tecniku" ale strašne som sa smiala skús to na niekoho možno to zaberie... dodnes síce nie je známe koľko dám na to zbalil ale za oestovanie nič nedáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
chlapec : iba dlhší pohľad na vytypované dievča spojený s úsmevom.
z toho vyplýva, že dievčatá to majú o trochu zložitejšie, ale niekedy stačí aj postup ako u chlapca.
Ja vie zarucenu vec, co FUNGUJE!!!!
a to je..tramtadaaaaa..fanfary...*bubny v pozadí*
... obycajna prirodzenost, mily usmev
sedela som u kamarátky v hoteli v robote, prišiel tam taký opilec, že chce spať. na bare si ešte objednal absolutku, očumoval ma, pokoj nedal, no a po vytrvalom očnom kontakte zajebal: "VODU?"
ale to nerobte, nezabralo to
@stage @drejka skuste sa nabuduce prizriet drevorubcovi ze ci je prst sam alebo s failiou a potom si spomente na toto
@drejka som myslel, ze by to slo poza neho :/
Btw. ako si chorá? Nech vieme ako ťa vyliečiť.
@johnysheek preto som tam v @31 dal slovko "zvyčajne" (pri ňom som myslel hlavne na drevorubačov a pod.)
@kamili0 má to len jeden háčik, ak by ste spolu začali chodiť, nikdy ťa už nepustí na pivo!
@drejka ty si nie svoja..
@insomnya robi veci pod vedomim..
kam tento svet speje..
Filtrujem rada a mám v tom um,
motto mám: vždy čisté akvárium!
za 2. nemám pocit že dievčaťu ako ty treba nejaké metódy, tipy (ak je to pre teba teda)
za 3. najkrajší je aj tak úsmev, ale iba ten prirodzený
za 4. za každých okolností byť sám/sama sebou
.. no a potom to tiež záleží napríklad na oblohe plnej hviezd, garáži plnej áut, a šatníku o veľkosti Empire State Building-u ..
Ahoj, vyzeras zubozene, mozem ti dat trocha lasky???