Caute, mame po skuskach, zaujima ma ci nahodou dakto neviete ako je to s tymi vysledkami na AISE?...ci to je konecne alebo to budu dako menit lebo som nemal moc bodov a som necakal ze budem prijaty ..preto ma to zaskocilo...a neviete dakto kedy pride pi
@staniji23 prijímačky na FMGT na UK boli vždy dosť hardcore. Mamina kamarátka bola na nich pred skoro 20 rokmi a už vtedy boli riadne hardcore. Myslím si, že hlavne tá matika, lebo je na stredných školách dosť zanedbávaná.
@bububu11 pockaj ale pisomne rozhodnutie ti neprislo hej?...len tam na ich stranke na AISe ti napisalo ze si neprijata hej?...
no ono ja som mal teoreticky podobny test, len mas vela tych testov, tak ono to je jedno...mozno by som skusil poslat odvolanie, to by ta mali vziat...
jj jeden test...a vlastne na zaklade neho som v rebricku aj tam aj tam...ale mam prvy (dolezitejsi odbor) tu informu...a normalne si mala napisane ze si neprijata na zaklade prijimacej skusky hej?
Predám zbierku úloh „Alžbeta Foltínová a kolektív: Nákladový controlling (Prípadové štúdie)“ s vyriešenými príkladmi z predmetu Manažérske účtovníctvo, (ktoré boli podmienkou absolvovania predmetu); najnovšie vydanie (2014). Zbierka je vhodná pre študentov FM UK v Bratislave, (1. ročník bakalárskeho štúdia) a (4.ročník Mgr. štúdia: blok marketing a financie; personálny manažment a financie). Môže byť dobrou študijnou pomôckou aj pre študentov iných fakúlt ekonomického zamerania. Cena: 11€ + poštovné.
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com
@bububu11 viem ze to je 4 roky stará konverzácia ale prijali ta nakoniec na odvolanie? Ja som pisala vcera prijmacky na FMUK manazment a mala som 49 bodov myslis ze mam sancu ze ma prijmu? :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ty si prijatý na tú informatiku asi, tam si robil iné testy čo?
no ono ja som mal teoreticky podobny test, len mas vela tych testov, tak ono to je jedno...mozno by som skusil poslat odvolanie, to by ta mali vziat...
ty si robil prijímačky na manažment aj na manažérsku informatiku? či ako to bolo. jedne test na obä?
inak odvolanie sa píše potom, ako mi to domov príde že?
či sa tých 8 dní počíta od kedy to bolo na nete?
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com