Potrebujem radu, ako sa mam poriadne sustredit na ucenie pretoze ked sa zacnem ucit tak sa naucim tak jednu temu a potom zacnem myslet na same kokotiny a nic sa uz poriadne nenaucim....napiste co vy robite aby ste sa sustredili najma na ucenie
eliminuj,vsetky rusive vplyvy..a hlavne co najdalej od kompu, predstav si tu pohodu a klidek,ktoru budes mat po maturite...z vlastne skusenosti,nic ine u mna nezabera...
no mna osobne po mature najvacsia vyzva este len caka (ist zit natrvalo do francuzska) ale k veci mne pri uceni pomaha ze po kazdej teme si pustim na chvilku hudbu a potom zase pokracujem ... to stymuluje nemam hlavu ako rampuch a viem co mam vediet
Hehe, tak nie som jediny.... teraz mame akademicky, ale som sa este vobec do nicoho nekukol a uz v utorok maturujem Vkuse som zaveseny na nete, a od vikendu mi zacala vypisovat jedna babena, s ktorou teraz chodim poobede von, ked jej skonci skola, tak na same keketiny tiez myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Zatiaľ sa učím iba tak trošičku.