Máte na displeji mobilu ochrannu foliu ?.. Ak áno, neodtrhujú sa rýchlo rožky? Kolko to vydrží ? áá je cez to dobrá viditelnosť? nie su písmenka rozmazanejšie ?.. Neska som si ho nepekne škriabla a chcem vedieť či sa to oplatí lebo viac škrabancov už n
hej mám,na dotykovom,vidno ako by tam ani nebol,ale po nejakom mesiace sa mi začal lupať roh až sa mi celý odlepil,a ono sa odlepila len nejaká vrchná časť,mám nejaké viacvrstvové sa mi zdá
@etelnair a @1 nie je reč o tej jebnutej folii ktoru tam máš ked si ju kupiš,ale normalnu ochrannu na display ktoru si potom kupiš,tu ani nevidiš že tam je.
ako hento ani ja nechapem kto si tam necha to čo je tam pri kupe lebo po prvom vytiahnutí z vrecka to padá dole a zavadzia to.
@wladqa ja mam na mobile foliu uz skoro 4 mesiace.. su v pohode a neposkrabe sa ti a je cez to dobra viditelnost ako keby tam ta folia nebola.. akurat teraz sa mi odlepuje jeden roztek.. ale idem si kupit druhu foliu na display je to vyborny vynalez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ako hento ani ja nechapem kto si tam necha to čo je tam pri kupe lebo po prvom vytiahnutí z vrecka to padá dole a zavadzia to.