Pokiaľ by tie zuby neboli extrémne krivé, alebo posunutý chrup, tak by mi to nevadilo. Strojček sám osebe mi nevadí, práve naopak, bolo by to príjemne spestrenie
Ako keby mohla za to, že má geneticky dané krivé zuby a chce ich dať aspoň trochu do poriadku... :/
Konkrétne pre prípad zubov - na rozdiel od plastík "príliš malých" pŕs, zväčšovania pier a podobných zbytočností - lekársku nápravu plne akceptujem. Tam totiž ide aj o správnosť zhryzu, možné komplikácie pri raste osmičiek atď.
To vôbec nevadí. ako nie som chlap ale nikdy sa ten môj na to nesťažoval. Teda so strojčekom pár vtipných príhodičiek vzniklo ale pri normálnom bozkávaní to fakt nik nebude vnímať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja neviem aké to je Ale predpokladám že nie
Konkrétne pre prípad zubov - na rozdiel od plastík "príliš malých" pŕs, zväčšovania pier a podobných zbytočností - lekársku nápravu plne akceptujem. Tam totiž ide aj o správnosť zhryzu, možné komplikácie pri raste osmičiek atď.
netáraj
kalkulácie mi nespomínaj, doteraz mám husiu kožu z toho nákladového účtovníctva, čo tam bolo
lebo normalne so strojcekom chodia tak 13 rocne mlade damy
ale sak ta vyjebali zo skoly co pindas
ale toto som dal ešte na E60, ty pucmola
slecna byvala zije a uniesla to teda?
žije a unáša to s brigádou takou, čo by som aj jedla restované slonie penisy za takú mzdu