Viem že to bude znieť hlúpo, možno si poviete že 17r je trochu skoro tvrdiť že ste forever alone a že navždy ostanete panic, ale povedzem si, aj takí čo nimi sú a majú trebárz 30 tak kedysi mali 17 a nahovárali si že sa to zlepší. A ja sa bojím práve toho
@4 ale ja som skusal uz vsetko, dlhy cas som bol sam sebou, o nic sa nesnazil a posobil optimisticky, ale aj tak to nezaberalo, a v poslednej dobe mi uz zacala laska chybat tak som sa zacal aj snazit, ale nic proste ked som v spolocnosti dievcat tak vsetci chalani na baby nejako zaposobia len ja nie... uz sa mi stalo aj take ze jeden kamarat bol opity a ja som sa onho staral ako najvacsisamaritan, a boli tam dve baby ktore on zavolal a napriek tomu ako nechutne vyzeral zaujimali sa 100x viac o neho ako o mna...
do 18-19 som si to aj ja myslel. Potom som sa zmenil a zrazu som mal pozornost ako nikdy predtym ale nebol som na to pripraveny a spravil som vela chyb.
uff, ono to prislo tak nejak samo, prosto nechaj cas plinut ked som mal 17 tiez som zazival tieto myslienky potom to nejako prislo ja som zostarol nejak som sa stal muzom nazori som mal aj lepsie cize viac som sa vedel bavit aj s opacnym pohlavim a tak vies ako... potom prisli holky ale nejak sa to cele dojebalo vsak preca tie prve lasky sa vzdy dojebu potom dalsie dalsie nicoho sa neboj ono to pride
Neseď doma a choď von. Určite existuje nejaké dievča, ktoré o Teba bude mať záujem. Len nesmieš fňukať ako nikoho nemáš. Zoznamuj sa. Prekonaj strach. Nič sa Ti nemôže stať. Ak sa Ti nejaká zapáči, pozvi ju na kávu. Ak odmietne, si na tom rovnako ako si bol. Môžeš len získať.
Pokiaľ chceš dievča na trvalý vzťah, to je ťažko hľadať. Aj ľudia, čo nemajú problém sa zoznamovať častokrát dlho hľadajú.
Ak chceš dievča iba na sex, tak choď na diskotéku a maj trochu sebavedomia. Viac Ti nenapíšem, lebo to nepraktikujem.
Mám 21 a tiež som ešte nemal nikoho, baby som sa dotkol len raz v živote okolo ramien na fotku - mojej kamarátky. Čo je na tom, veď niektorý nemusia byť vo vzťahu. Prešiel som do názoru, že ak niekedy stretnem nejakú, tak budiš a keď nie, tak budem sám. Hlavu si nad tým už rúbať nebudem - zbytočné stresy.
inteligencia nulová, čo ti to pomôze za nepises na nejaky birdz ? sak chod do bordelu, objednaj si babu alebo chod do mesta alebo kde a s nejakou sa zoznam..ach, snazim sa mysliet si ze ma nemoze nic uz prekvapiť ale opak je pravdou
si myslis ze ked prejdes okolo tak skocia na teba ? to by si musel byť asi charlie sheen alebo moc pozeras filmy...to nieje ako v tej reklame na AXE... buchni si hlavu o stenu a cau
ja v 17 som nad takym niecim ani nerozmyslala, ani neskor nie a nemala som pocit, ze som 'forever alone'
a vzdy som si myslela, ze nechcem vztah a ani nebudem mat vztah a stalo sa
hlavne si najdi nieco, co ta naplna a nehrn sa do vztahu silou mocou, aby si nebol sam, vtedy je to uplne na prd...treba pockat, az to prijde same od seba
@natus39 zaujíma ma ako si sa snažil zaujať dievča, čo to pre teba znamená byť sám sebou alebo zamachrovať...? (už len to že sa snažíš machrovať je doštruktívny spôsob ako odradiť dievča)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ps. je to naozaj skoro niečo také tvrdiť v 17tke
je aj porekadlo, "dočkaj času ako husa klasu", užívaj si, lebo potom budeš zas rozprávať, ako ti bolo dobré kým si bol slobodný
filip
alebo bud dominantny
Vies ako sa hovori , ked nemas rad sam seba tak ani ini ta nebudu mat a nebudes ich zaujimat.
a k téme- buď rád, že si sám..
Pokiaľ chceš dievča na trvalý vzťah, to je ťažko hľadať. Aj ľudia, čo nemajú problém sa zoznamovať častokrát dlho hľadajú.
Ak chceš dievča iba na sex, tak choď na diskotéku a maj trochu sebavedomia. Viac Ti nenapíšem, lebo to nepraktikujem.
si myslis ze ked prejdes okolo tak skocia na teba ? to by si musel byť asi charlie sheen alebo moc pozeras filmy...to nieje ako v tej reklame na AXE... buchni si hlavu o stenu a cau
a vzdy som si myslela, ze nechcem vztah a ani nebudem mat vztah a stalo sa
hlavne si najdi nieco, co ta naplna a nehrn sa do vztahu silou mocou, aby si nebol sam, vtedy je to uplne na prd...treba pockat, az to prijde same od seba