ahojte, vedel by mi tu niekto poradit s kupou fotaku? chcela by som kupit fotak nie pre laika, ale skor pre narocnejsieho pouzivatela, urceny na bezne pouzivanie, fotenie hlavne deti, prirody, makro, ale aby sa s nim dalo robit aj ake take video. v dnesn
pokial fotak nemas a nevies "fotit", znamena to, ze laik si. pre takeho cloveka je zrkadlovka len strata penazi. osobne odporucam compact od Panasonic.
@zivoth my mame tento digitalny a uuuuupne super myslim ze je to nieco novsie..ale fotky su z neho krasne aj macro sa tam da brutalne dobre spravit......tiez fotit ludiii ...keby chces info tak daj do google canon powershot s95
ale zasa dostali sme ho zadarmo .....a myslim ze nieje najlacnejsi takze neviem ci sa ti oplati kupovat...radsej by som si za tu cenu kupila nejaku zrkadlovku...(ta stoji sice trosku viac) ale zelam uspesnu kupu fotaku
dakujem za ohlasy, linky si idem pokukat. ako tak sledujem, tak zopar z vas tu odporuca panasonic, tak som zvedava ci nakoniec nevyhra ten. ja som rozmyslala kupit canon, kedze aj doma mame canon, foti celkom pekne ale neni to ono, a robi aj celkom pekne videjka - teda aspon mne zatial take staci. inak pouzivame aj braskov nikon d50 a to je ina paradicka, fotky su omnoho krajsie ako ma ten nas canon, no video nic moc. ale nevyhodou je, ze je velky, tazsi, takze preto radsej maly a lahky fotak bude stacit. este raz diky. keby vas este daco napadlo tak sup sem s tym )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tento by mal stačiť
» www.fotoaparat.cz/article/10357/1...
tak skus niečo z toho..
myslim ze je to nieco novsie..ale fotky su z neho krasne aj macro sa tam da brutalne dobre spravit......tiez fotit ludiii ...keby chces info tak daj do google canon powershot s95