no my máme normálny a aj digitálny .. normálny leží niekde v šuflíku pod vecami zahrabany a digitálny je akurát používaný a volá sa, že OLYMPUS FE-210 .. taký šikovný, krpatý akurát do vrecka , a fotí celkom fajne, ale bolo by toho na ňom ešte treba poprestavovať aby fotil špicovo disappointed:nechce sa mi) .. aj keď profesionálne fotky ako so zrkadlovkou s ním nespraví nikto
@tuba www.lomography.sk
stoja vacsinou do 50eur a je s nimi o dost vacsia haluz nez s klasickymi
vela druhov ich je, clovek ma problem si vybrat a chce ich mat vsetky
len vacsinou nemaju blesk, cize potrebujes vela svetla a dobry film
zasa nevyhoda je to, ze su na film, cize 36 snimkov ta vyjde na 12eur aj s vyvolanim
@mayo ale tak na opekacky, alebo len tak cez leto by sa hodili a mne dost aj zalezi ako posobi fotoaparat a nieco musim zriesit a neni to moc drahe , hadam spravim zmurk na mamu a bude
dik inak za tu stranku, musim si ju dat do zaloziek
@idea neviem, dlho, stale som niecim fotil
zaklad nieje mat zrkadlo, ale vediet co a ako chces fotit
a podla toho si vyberies co ti pojde lepsie.
sam zrkadlo nemam, no stale bolo odkial poziciat
a mam vysnivaneho milacika Nikon D70, co bol vlastne prve digitalne zrkadlo s ktorym som intenzivne fotil
no prestavaju ma bavit robit "dokonale" fotky, to nieje umenie, to ide az velmi lahko
skor ma bavia dobre napady a zaujimave prevedenie
@mayo No ja som zacinala s digitalom Canon PowerShot A60... teraz uz veteran A dnes mam opat Canon ale Ixus 80 IS... celkom fajn fotacik, len obcas mi robi problemy s makro fotkami
Inak to s tym napadom co si pisal, tak plne suhlasim. Pri foteni sa da tak genialne vyburit
Inak by som bol zabudol ale odborné recenzie na skoro všetky modely fotoaparátov nájdeš tu » recenzie.hladacik.sk/... sú tam nielen naše ale aj zahraničné a velmy odborné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
kinofilmovy lomo action sampler
stoja vacsinou do 50eur a je s nimi o dost vacsia haluz nez s klasickymi
vela druhov ich je, clovek ma problem si vybrat a chce ich mat vsetky
len vacsinou nemaju blesk, cize potrebujes vela svetla a dobry film
zasa nevyhoda je to, ze su na film, cize 36 snimkov ta vyjde na 12eur aj s vyvolanim
A som spokojná
dik inak za tu stranku, musim si ju dat do zaloziek
na opekacky skor dianu+(50-60€) alebo super/action sampler(30€)
a olympusy maju pekny siroky zaber
HP Photosmart M627.. taký obyčajný ale stačí
zaklad nieje mat zrkadlo, ale vediet co a ako chces fotit
a podla toho si vyberies co ti pojde lepsie.
sam zrkadlo nemam, no stale bolo odkial poziciat
a mam vysnivaneho milacika Nikon D70, co bol vlastne prve digitalne zrkadlo s ktorym som intenzivne fotil
no prestavaju ma bavit robit "dokonale" fotky, to nieje umenie, to ide az velmi lahko
skor ma bavia dobre napady a zaujimave prevedenie
a kebyze si mam kupit fotak mojich snov, tak to bude najskor toto:
» www.usa.canon.com/consumer/contro...
21mpx, HD video, ISO az 25600
automaticka korekcia svetla a pohybu, ale opticka.
s tym fotakom urobis vsetko
Inak to s tym napadom co si pisal, tak plne suhlasim. Pri foteni sa da tak genialne vyburit
doslova poskladas z lega a utesnis
ja mam tento a da sa celkom taky poloprofesionalny da sa nadstavit clona, uzavierka, sila blesku...