Prosim Vas, mam problem. Foter furt chce aby som bol na pc len 1 hodinu co je veeeeeeeeeeeeelmi malo a 2 hodiny cez vikend. Je to STRASNE! Mojej mame je to uplne jedno ale foter furt: Vypni to! Vypni to! Vypni to! Prosiiim pomozte mi!
to mne takto matka robila že najskôr o ôsmej a do deviatej a cez víkend od siedmej tak som sa odsťahoval ku otcovi... povedz mu, že si už dospelý a maj ho na háku
he! mne mama tiež že len dve hodiny, a potom príde o izby že už mám vypnuť ten pc, jaze hej hej, už je vypnutý nevidíš?! ...a nakoniec tu vždy ostávam do polnoci, vtedy už spí ...raz jej síce nervy pretiekli a zobrala mi pc ale na druhý deň už bol speť
prispej mu občas nejaké euro. niežeby som ti radil zalepiť mu peniazmi oči. ale pokiaľ tam chceš sedieť pol dňa tak sa nečuduj, že ho to stresuje. a nielen kvôli výdajom, ale aj tvojmu zdraviu a iným veciam...
ja keď som chodil do školy, tak som nonstop bol zavesený na nete, mamu chytali také nervy že ma začala mlátiť utierkou som jej stále tvrdil, že robím veci do školy a ona sa stále čudovala, čo môže človek ktorý sa učí za kuchára hľadať také na nete. tak som jej tvrdil že hľadám pol dňa zlacnené potraviny aby som jej ušetril peniaze hold, to boli časy
@kotekking2 v 19 tich? ale z as co robis na tom nete? ak vidi, ze len kraviny tak sa necudujem ( len tipujem, neviem co tam robis ) a co tak brigada a kupit si vlastny NB?
ake vydavky? nam bezia doma 3 pocitace a 1 telka nonstop a donedavna sme mavali preplatky.. staci vymontovat 50W ziarovky a hned sa zrazia vydavky na minimum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
...
...
...
...ze tvoj foter setri na elektrine...
ja keď som chodil do školy, tak som nonstop bol zavesený na nete, mamu chytali také nervy že ma začala mlátiť utierkou som jej stále tvrdil, že robím veci do školy a ona sa stále čudovala, čo môže človek ktorý sa učí za kuchára hľadať také na nete. tak som jej tvrdil že hľadám pol dňa zlacnené potraviny aby som jej ušetril peniaze hold, to boli časy