Chcem sa spýtať (a bola by som rada keby mi aj niekto seriózne odpovedal), ako by mala vyzerať fotka na index, či sa musím isť dať niekam odfotiť a či musí vyzerať ako napr. na občiansky? Nemusí tam byť biele pozadie alebo čo ja viem čo, však??
jj, daj sa odfotiť ako na doklady... a nedávaj si tričko bez ramienok, keď ti totiž ten profesionálny fotograf nepovie, že ti ten top, čo MÁŠ oblečený, na fotke nevidno, potom budeš vyzerať, ako keby si si tú fotku vystrihla z nafotených aktov... true story
@motorbreath veď to že aj ja mám len rozmery a nič iné nenapísali, tak ja neviem... moc sa mi nechce isť do fotoateliéru alebo také niečo.... fotila som sa tento rok na tablo tak ja neviem, keby dám tú? (má také fialové pozadie ale tak... OK že zniem ako debil teraz
ked tam odfotis vlastne kozy, tak jediny problem bude, ze ked si budu chciet overit, ci si to naozaj ty, budes sa musiet vyzliekat.... v zime to moze byt neprakticke, preto by som odporucal fotku tvare
dala som si tie fotky robiť deň pred, a to tak neskoro, že som už nemala čas dať si spraviť nové, keď som ten výsledok videla. tak som mala možnosť byť v indexe a školskej zložke za erotic model v zácviku, alebo si dokresliť nejaké oblečenie...
@lenkaska1 prišlo mi to poštou a tam ti možem citovať bolo, čo si mám priniesť na zápis: 2 fotky s rozmermi 4x6 cm.
RAZ som volala na študijné kvôli niečomu inému a keby mi tá ženská mohla jednu vylepiť cez telefón, tak to urobí, až TAKÁTO ochota tam vládne. čiže som si povedala že sa radšej opýtam tu, aj keď som vedela že sa nevyhnem komentárom typu @wolskeoko. ale tak chápem že ľudia potrebujú zaujať za každú cenu, len každý na to ide nejak inak.
@neoriginalna ne ja som si myslela, že ona tam prišla osobne (do tej školy asi, kvoli nejakym veciam) a nie nenapadlo mi to.. ale ked to tak je @17 tak v poriadku.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
exactly...
dala som si tie fotky robiť deň pred, a to tak neskoro, že som už nemala čas dať si spraviť nové, keď som ten výsledok videla. tak som mala možnosť byť v indexe a školskej zložke za erotic model v zácviku, alebo si dokresliť nejaké oblečenie...
RAZ som volala na študijné kvôli niečomu inému a keby mi tá ženská mohla jednu vylepiť cez telefón, tak to urobí, až TAKÁTO ochota tam vládne. čiže som si povedala že sa radšej opýtam tu, aj keď som vedela že sa nevyhnem komentárom typu @wolskeoko. ale tak chápem že ľudia potrebujú zaujať za každú cenu, len každý na to ide nejak inak.
Podľa mňa do indexu takú slušnú normálne odfotenú ako na doklady.
Do ISICu si môžeš dať takú oznamkovú a podobne, tam je to jedno