aach jaaj.. zachvilku pride cas , kedy si budem musiet dat spravit obcianku.. inak ked som bola mensia, velmi som sa na tento "vyznamny akt" tesila.. lebo som vedela ze sa mozem dat sfotit aj 50 krat a vyberiem si fotku, s ktorou budem spokojna.. no
no dievča moje to ja netuším či sa nemôžeš usmievať ale Keď som sa šla fotiť ja taK mi ten ujKo povedal že nech sa aspoň usmejem že vyzerám aKo mŕtva a taK som sa rehotala mno čo.. ale taK isto sa bude dať dohodnúť že aby ti uKázali či si spoKojná či aspoň ešte jeden poKus nedáte
no ja som sa nedavno bola fotit na tu euro obcianku,a no vyzeram tam otrasne, ta teta mi povedala ze nemam sa usmievat,tak nvm no som sa neusmiala a si tam pripadam jak keby som sla niekoho zabit pohladom a este je to aj ciernobiele,no otrasne. Keby to aspon vyretusovali a sfotili ma len raz, ziadne take ze mam a vyber aku foto chcem, ma ta teta sfotila a hotovo este ze mi to ukazala na monitore tak som bola uz pripravena vopred ze tma budem otrasne vyzerat
mna odfotili a fotku neukázali :/ a dávaj si pozor na svoj podpis , keby som vtedy vedel ze ho daju na obciansky , tak by som sa nepodpisal ako škôlkar
hehe.. noo ale to je pravda.. keby foto aspon vyretusovali.. no ale ve dto ma skoro kazdy take fotky akoby siel vrazdit pohladom.. to je v pohodee.. xííí
ani ja sa nato netesim ale vlastne mi je to jedno lebo sa riadim heslom Ze moze ti byť jedno čo si o tebe druhy myslia keď ťa nepoznajú, a podľa mojej teórie vymisleli občianky na pobavenie s tých fotiek tam taže sa budem tvariť ako dement čiže ako vždy, a tá ich identifikačná úloha to je len zámienka
noooo som mala zmenu bydliska, a dala som si spraviť new občiansky..a akože..hroooza des..ešte horšia fotka ako na vodičáku..matka ju má na novom ešte horšiu..ako nechápem prečo ich tak jebnuté robia..ani mi ju neukázali, musela som rovno sedieť a neusmievať sa...
teraz čo som si dávala robiť fotku na index formátu na občiansky, som bola nadšená aká je fajná..a na euroobčianskom vyzerám horšie ako tri dni po smrti..takže tak..ďakujemee za euro-občianske..
no tak ja mám na občianskom jemný úsmev ale vraj by si sa nemala usmievať preto lebo tvár človeka vyzerá potom vraj inak (ale podla mna len krajšie A inak sa mi foto aj tak nejako nepáči lebo som sa za tie roky zmenila a neviem sa dočkať 25 kedy sa dám odfotiť znova škoda že majú byť tie fotky čiernobiele :/
jeeezuska, ja sa tesim v januari ich tam pojdem kuknut tesim sa hrozne rad sa fotim lebo uz mam take fotky s kratkymi vlasmi vsade len....a otrasne to vyzera
ja na tej novej obcianke vyzeram jak nejaky nasrany hiphoper alebo neoholeny islamsky radikal, co nosi vybusniny pod trickom. ked ta fotia, tk to spravi okrem hlavnej fotky asi 20 dalsich, na ktore ta neupozornia, aby ta vedeli potom na uliciach rozoznavat kamery s tym softwarom, keby si bol hladana osoba. mozno len niesom fotogenicky, ale na tej obcianke to fakt nieje moja poza, ktoru som tam vtedy hodil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
teraz čo som si dávala robiť fotku na index formátu na občiansky, som bola nadšená aká je fajná..a na euroobčianskom vyzerám horšie ako tri dni po smrti..takže tak..ďakujemee za euro-občianske..