Keď to nevieš popísať, tak to potom ťažko ,) preto vravím, choď do obchodu, v dialógu s človekom sa skôr dopracuješ k výsledku
Ja mám napr. taký v hrubých "semišových" doskách, vnútri sú listy s papiera o niečo tvrdšieho, než výkres, a na každej "stránke" je taká odlepovacia fólia, ktorou fotky prekryješ. A je to klasická šitá väzba, ako kniha. Neviem teda, či je to blízko tvojek predstave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takéto dačo hľadáš, nie?
len neviem, kde by sa to teraz mohlo vyrábať
Takéto sa ešte aj vyrába, len trošku v modernejšom prevedení Rozmýšlam aj nad týmto, ak nenájdem to, čo hľadám.
Inak v podstate by to malo vyzerať takto, ale v takom akoby vreckovom prevedení, ako je to leporelo..
Viem, že som opísala bežný album, ale nieje to obyčajný album, len to neviem opísať :/
@luc.ka ona chce očividne niečo s pevnými "stranami", nie aké umelé tenké, čo sa to tam zasúva a potom odtrháva a podobne...
Keď to nevieš popísať, tak to potom ťažko ,) preto vravím, choď do obchodu, v dialógu s človekom sa skôr dopracuješ k výsledku
Ja mám napr. taký v hrubých "semišových" doskách, vnútri sú listy s papiera o niečo tvrdšieho, než výkres, a na každej "stránke" je taká odlepovacia fólia, ktorou fotky prekryješ. A je to klasická šitá väzba, ako kniha. Neviem teda, či je to blízko tvojek predstave.
neviem si predstaviť leporelo, kde vnútorné strany vychádzajú z jedného miesta akoby zo zošita...
Tak buď to je ako leporelo, alebo ako zošit, nie?
leporelo:
zošit:
žeby fotokniha? www.happyfoto.sk