Viem že tu už bolo dosť takýchto tém, ale chcela by som poradiť od niekoho, čo sa do toho vyzná. Ktorá zrkadlovka je lepšia? Canon EOS 1100D alebo Nikon D3000? Som začiatočník, bola by to moja prvá zrkadlovka, čiže nechcem nič drahé (vyberám v podstate me
Ja mám 1100d,popravde,ak si to kupuješ so seťákom,tak je to oboje na rovnakej úrovni(tj na hovno),i keď neviem kde teraz zohnáš 3000cku so zárukou,takže by som šla do Canonu skôr.
Tiež mi radili Canon ale mal som odkúšaný Nikon a D 3000ka sa mi osvedčila..tiež ju mám iba so seťákom ale ako píše denix tak pre začiatočníkov to postačí niesom sice začiatočník ale s D 3000kou si vystačím..a to fotím 90 % iba vlaky a železnice :p
ahoj..chcela by som vás poprosiť ak by ste niekto vedeli ako sa resetuju fotaky..mam samsung ES55 a počula som ze stači pichnut špendlikom do nejakej dierky a restartuje sa to..viete niekto nieco o tom??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov