@lucina223 sú objektívy ktoré sú čisto len na manuál a nedajú sa prepojiť na automatiku, preto sú lacnejšie :/
-mne osobne by to vôbec nevyhovovalo, lebo keď chceš fotiť momenty alebo čo, tak kým dokonale zaostríš aj zostarneš... by som to odporúčala asi len na makro...
manulane ostrenie ma každy objektiv stači si len prepnuť medzi manualnym MF alebo automatickym AF nemyslela si skor či zo stabilizatorom alebo bez neho?
@4 nie nevedia zalezi od toho ci ma fotak alebo objektiv motorcek ...Napriklad D5000 v tele motorcek nema a D90 ano takze v tom pripade si treba kupit objektiv ktory ho ma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ešte by sa zišlo oznámiť,na akú značku tu chceš,ak sa ti nechce babrať s adaptérom
-mne osobne by to vôbec nevyhovovalo, lebo keď chceš fotiť momenty alebo čo, tak kým dokonale zaostríš aj zostarneš... by som to odporúčala asi len na makro...
načo si kupovať nejaký lacnejší "šmejd"
nattalie nevravím,že lacnejší ale zase na niečo za 2000eur určite nemám..
Na CANON