chcela by som vyskúšať fotomodeling .. len by som potrebovala poradiť nejakú serióznu agentúru alebo fotografa.. na modeling nemám výšku .. mám len 165 cm ... na internete hladám,hladám a nič ...
vykasli sa na agenturu. chodi to vacsinou tak, ze tam prides, urobia ti 5 - 7 fotiek (niektore agentury ich robia zadarmo, no potom tak vyzeraju; niektore si ich daju pekne zaplatit v cenovej relacii od 20 do 150 eur).
vyhodnejsie je, ak najdes fotografa, ktory ti urobi viac fotiek, aj lacnejsie, dohodnete sa na nejakej predstave, temach.... a ak najdes dobreho, povie ti aj, ci sa naozaj na to hodis alebo si len jedna z tych pacientiek, ktore si same povedia, ze su nadherne a ich "krasa" by sa mala predavat dalej
@kerr11 tak fakt skús pozerať nejaké stránky/blogy ľudí, čo fotia, najlepšie niekde z tvojho okolia, aby si nemusela riešiť cestovanie a keď sa ti bude niekoho tvorba pozdávať (a vieš, že fotí aj ľudí), tak si buď počkaj na oznam, že hľadá niekoho na fotenie, prípadne sa nejako ponúkni aj sama, bez výzvy
(áno, raz som sa takto bavila a teraz sa tvárim múdro, ale keď mňa chcel dakto fotiť, tak to taký problém niekoho zohnať isto nebude i normálne
@12pusinka16 vieš prečo si myslíš že nemám výzor baby? preto lebo mám krátke vlasy ale na tom nič nemení predsa vlasy mi rastú a o rok budú dosť dlhé na to aby som vyzerala ako "baba" ..
@didlinkas nechcem byť hnustná ale vravím ti len realitu nie je to vlasmi áno byť fotomodelkou je krásna predstava ale na to vyberajú prosté iné baby zmier sa s tým . a ten tvoj názor čo si napísala @sebko-vy to môže z úst vypustiť len malá 13-ročná sliepka.
@didlinkas teraz mi ideš písať že som sliepka lebo som ti to napísala ja ? chceš ma tým zničiť ? ďievčatko zobuď sa po poobednom spánku a choď sa pochváliť učiteľke v škôlke .
@didlinkas aspoň keď sa snažíš ma zničiť nehovor mi to isté čo hovorím ja tebe lebo ničíš len samu seba Prečo nevieš prijať názory iných ? budeš sa hádať kto má pravdu a naivne si myslíš že ti bude každý v živote pritakávať ? Zahoď svoje ego a počúvaj !
@12pusinka16 má pravdu,mimochodom @didlinkas ten tvoj blog som si pozerala a bohužial mi nešiel pridať koment tak píšem sem...Zruš ho prosím v záujme všetkých,toto s módou nemá nič spoločné a nemáš sa s čím chváliť,ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ak to druhé, tak si proste nájdi niekoho, kto fotí len tak pre zábavu a potrebuje modelku, na nete sa dá nájsť, keď chceš
vyhodnejsie je, ak najdes fotografa, ktory ti urobi viac fotiek, aj lacnejsie, dohodnete sa na nejakej predstave, temach.... a ak najdes dobreho, povie ti aj, ci sa naozaj na to hodis alebo si len jedna z tych pacientiek, ktore si same povedia, ze su nadherne a ich "krasa" by sa mala predavat dalej
(áno, raz som sa takto bavila a teraz sa tvárim múdro, ale keď mňa chcel dakto fotiť, tak to taký problém niekoho zohnať isto nebude i normálne
Len normálna agentúra,celkom blbosť,zaplatila som 200 eur za photobook
Samozrejme,ja ho potrebujem,kedže " chcem " byť modelkou..
Vôbec to nie je také jednoduché,ako to celé vyzerá ...