Zdravím váas ľudia Ja by som si chcela kúpiť fotoaparát ale je ich strašne veľa .. nevie mi niekto poradiť nejaký do 500 eur,a hlavne nech dobre fotí .. Vačšinou by som chcela fotiť ľudí ... dakujem
tiez nechapem naco je 14 rocnym ludom zrkadlovka..podobne aj moj brat..dokopy spravil za zivot 1 a pol fotky, aj to s mobilom a uz asi pol roka pili usi s tym, ze chce zrkadlovku za aspon 500-600€..dmnce
@hajzelbaba súhlasim s tebou Ja som len chcela poradiť a neverte všetkému čo je napísané na internete Aspoň viem akí sú v dnešnej dobre prajní a charakterní ľudia...fakt ďakujem..Nemáte riešiť môj vek,chcela som len nájsť ten správny fotoaparát ..
@77hanes77 to nepopieram, ale nie vždy ide o maximálnu kvalitu, kompakty maju niektore prednosti pred zrkadlovkou...napriklad ja sam mam 3 zrkadlovky a ked idem na 9 hodinovu turistiku, v 90% pripadoch si vezmem so sebou komapkt
@lucina223 nepozerala som si všetky odkazy, ale 400 eur za kompakt sú fakt vyhodené peniaze. Skúsenosť. To nech už si radšej kúpi o stovku drahšiu zrkadlovku.
@cathy hej,lenže do zrkadla treba ďalej investovať(filtre,objektívy,battery grip....) preto som posielala tie lepšie kompakty ale tak nech sa dievča rozhodne čo chce
@star17 pekne si to napisala. prajnost je hlavne na slovensku velmi ojedinela no na druhej strane vie kazdy kazdeho z 3 riadkov na internete odhadnut, takze sa to pekne vyvazuje
@hajzelbaba tu nejde o fotenie..tu ide o to, ze im nestaci nejaky klasicky fotak, s ktorym by mohli zacinat, ked uz chcu fotit, ale rovno im treba zrkadlovky..mam za znamych fotografov a ti tiez tvrdia, ze takym mladym drahy fotak do ruky nepatri..jednak je im to zbytocne, a jednak sa moze stat, ze po mesiaci ich to prestane bavit a rodicia tak vyhodia niekolko stovak eur do luftu..
@trdelniiiq niektori maju rodicov, ktori si to mozu dovolit ja netvrdim, ze nie je mozne, ze klesne zaujem, ale ze by som zrovna chcela rozhodovat o cudzich investiciach a zdrbavat niekoho za to, ze si miesto tenisiek na blšáku chce kupit nike-y, pretoze mam skusenost, ze sa zderu rovnako a rovnako vyjdu o 2 roky z mody, to asi nie
@star17 na začiatku vyžšia rada kompaktov a ultrazoomy
viem o čom hovorím...ja som začínala(vlastne ešte na mesiac fungujem) na starom kompaktnom Samsungu a 7r ultrazoome Panasonic Lumix kebyže mi padne zrkadlo tak mi padali tie foťáky,tak si vytrhám asi všetky vlasy
a v podstate mi to je cele dost jedno, vsetky bitky o kompakt verzus zrkadlo/ canon vs. nikon/ ano alebo nie, ale velmi lutujem dnesne deti, ktore sem pridu s tym, ze chcu s niecim poradit a to je pre birdz-pipl okamzity signal, ze sa treba spojit a rucat akekolvek ambicie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Tvoj brat mozno len chce mat na policke, aby mal
@star17 v tvojom prípade by som siahla asi po ultrazoomovom kompakte...zrkadlo ti bude nahovno(rovnako ako xy deťom čo ho využijú iba na pičoviny...)
napr.:
» www.alza.sk/panasonic-lumix...
500-d221220.htm" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.alza.sk">» www.alza.sk/nikon-coolpi ...
» www.alza.sk/canon-powershot...
» www.alza.sk/canon-powershot...
7100-d262964.htm" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.alza.sk">» www.alza.sk/nikon-coolpi ...
ale podľa tvojho popisu by ti na nejaký kompakt stačila aj polka tvojho rozpočtu...
a kvalita je sama o sebe podľa každého relatívna
(a ja by som brala asi canon powershot G12)
viem o čom hovorím...ja som začínala(vlastne ešte na mesiac fungujem) na starom kompaktnom Samsungu a 7r ultrazoome Panasonic Lumix kebyže mi padne zrkadlo tak mi padali tie foťáky,tak si vytrhám asi všetky vlasy
veľa šťastia
@7 práveže je, nech to akokoľvek dobre odfotíš, ak máš zlý foťák, ktorý nerobí dobré fotky - výsledok 0 bodov bohužiaľ
» www.ephoto.sk/fototechnika/re...