asi pred dvoma mesiacmi mi dal frajer kopacky a mna to este stale trpati , jasne napisete mi ze na neho mam zabudnut ... vsetko bolo OK , on mi hovoril ze nechce priatelku a preto som nepokladala ze dolezite mu povedat ze som do neho . boli sme na rande a
nači riešiť chlapca ktorý ti dokáže niečo takéto povedať ? stále dokážeš mať rada takého chalana, ktorý ti niečo takéto povie ? Prepáč, ale asi si fakt vadná nechápem ako ťa môže trápiť to, že takýto debilček ťa nechce. mala by si byť rada !
@6 jezis do picochle ty sa uz zdrz toho tvojho komentovania 15rocnych bab z NR! a chod zalozit dalsiu diskusiu o tom, ktory utok animovanych postaviciek je lepsi!
a poviem ti jedno, kasli naho..preboha ked ti niekto dokaze spravit to, co on a povedat ti nie co take, tak ten si nezasluzi ani aby si o neho bicykel oprela
@elwinko môj osobný rekord je 3.5 priznaných a nepriznaných (samému sebe) .. ani nechcem vedieť
Jasné že to bolí ke´d Ťa niekto zmotá a potom sa k Tebe správa ako k handre.. Treba sa na to vykašľať.. ber to ako cennú skúsenosť. Napríklad že nemáš veriť každému chalanovi To je zlaté pravidlo a bohomžiaľ pravdivé. Dôveruj, ale preveruj. Určite si fajn baba a čoskoro sa nájde niekto pri kom si na nejakého takého chuja (lebo nič iné sa o ňom povedať nedá, rozhodne nie po tom čo Ti povedal - ja by som to nikomu nepovedal ani keby som si to zrovna myslel..) už ani nespomenieš
vetko xce svoj cas,len nepodliehaj depresiem DD, no fakt kkt bral ta ako poistku, obycajny looser je to, co ked pride na lamanie chleba, nedokaze ani pozriet do oci a ked riesi inu ta sa na take ubohe reci zmoze,miesto slova prepac... by som ho hned, poslala vykastrovat,co mysli len dolnou castou, lebo ta horna mu asi odumrela!!! a nebooj, casom pride nova laska, ktora zahoji rany, hoc tym hnusnym spomienkam sa nevyhnes, ale aspon budes silnejsia, odolavat tomu zlemu co este v zivote pride a mozno nebudes ,,tak naivna,,...a ber to tak, ze vsetko zle je na neco dobre a ze nie kazdy chlapec je taka svina...hoc je ich malo , to len DDD, ale davaj si bacha
a koľko rokov má ten šuhaj? pretože ma zaujalo slovo "kolegyňa," ktorá jej povedala o jeho priateľke tak som zvedavá, či je to ďalšia pätnástka začínajúca si s nejakým dospelým, pracujúcim ujom
@thomas82 nie všetky sa serieme do života dospelým. mne by v živote nenapadlo začať si niečo s chalanom nad 18 rokov. síce dnes je to asi out, keďže ako tak sledujem okolie, väčšina mojich rovesníčok "má na krku" chalana vo veku od 21-25 rokov a jediné, čo od nich počúvam, sú neustále ponosy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a poviem ti jedno, kasli naho..preboha ked ti niekto dokaze spravit to, co on a povedat ti nie co take, tak ten si nezasluzi ani aby si o neho bicykel oprela
alebo ti najdem nejaku babu a myslim, ze si vsetci vydychnu
Jasné že to bolí ke´d Ťa niekto zmotá a potom sa k Tebe správa ako k handre.. Treba sa na to vykašľať.. ber to ako cennú skúsenosť. Napríklad že nemáš veriť každému chalanovi To je zlaté pravidlo a bohomžiaľ pravdivé. Dôveruj, ale preveruj. Určite si fajn baba a čoskoro sa nájde niekto pri kom si na nejakého takého chuja (lebo nič iné sa o ňom povedať nedá, rozhodne nie po tom čo Ti povedal - ja by som to nikomu nepovedal ani keby som si to zrovna myslel..) už ani nespomenieš